Trucul WhatsApp UIMITOR, cum Poti Citi Mesajele in SECRET

Trucul WhatsApp Citesti Mesajele SECRET

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta cu aproape 2.5 miliarde de utilizatori, este folosita in lumea intreaga pentru ca le ofera oamenilor aproape tot ceea ce isi doresc in materie de functionalitate. Popularitatea aplicatiei WhatsApp vine de pe urma faptului ca e detinuta si promovata de Facebook, pe de o parte, dar si de pe urma faptului ca ofera o varietate de functii foarte utile pentru oamenii din intreag alume, impreuna cu unele trucuri secrete.

WhatsApp are un asemenea truc secret prezentat acum pentru toti cei interesati, iar multumita lui oricine poate sa citeasca in secret mesajele pe care le primste, fara ca persoana cealalta sa stie asta. Acest truc nu implica dezactivarea confirmarilor de primire a mesajelor, precum se intampla in cazul celuilalt, insa este disponibil exclusiv pentru telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca pe iPhone nu va puteti bucura de aceasta functionalitate inca.

Trucul WhatsApp UIMITOR, cum Poti Citi Mesajele in SECRET

WhatsApp are in cadrul Android un sistem special care permite introducerea de widget-uri in ecranul principal de aplicatii, acestea putand sa afiseze diverse informatii din cadrul lor. iOS are ceva similar disponibil, dar WhatsApp inca nu a facut un widget pentru el, astfel ca doar in cazul Android puteti afisa in ecranul principal de aplicatii un widget in care puteti vedea mesajele voastre din cadrul aplicatiei, dar fara a trimite confirmari de citire catre persoanele de la care vin mesajele.

WhatsApp nu va trimite confirmarea de citire pana in momentul in care interactionam efectiv cu mesajul din acel widget, astfel ca indiferent ce anume ne scrie cineva, putem citi mesajul complet prin acel widget, chiar mai mult decat ce apare intr-o notificare. Pentru a beneficia de acest truc trebuie sa adaugati in ecranul principal de aplicatii al telefonului Android un nou widget pentru WhatsApp care are dimensiunea minima de 4×1, iar asa veti putea citi mesajele fara a interactiona cu ele.

WhatsApp afiseaza in mod normal informatii din mesaje in notificari, dar cu limita de cuvinte, iar cei care dezactiveaza previzualizarile nu le vad deloc, astfel ca acest truc poate fi extrem de util pentru multi.