BCR Romania: Vestea Excelenta, ce le da GRATUIT Clientilor

BCR Romania provocare

BCR Romania transmite o noua veste excelenta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit ce a decis sa le ofere gratuit romanilor care ii folosesc serviciile bancare in aceasta perioada. Daca esti unul dintre clientii BCR Romania si folosesti George, atunci banca iti ofera posibilitatea de a castiga o excursie de 7 zile in Tenerife daca folosesti asistentul de mobile banking pentru a face plati oriunde mergi prin tara, sau Europa.

BCR Romania are mai jos mesajul transmis pentru oricare dintre clientii din toata Romania care sunt activi in momentul de fata si folosesc serviciile sale pentru cumparaturi oriunde ar merge. Puteti vedea mai jos care sunt conditiile pentru a participa la aceasta promotie pe care BCR Romania o desfasoara in tara noastra, ea impunand ca oricare dintre clientii care sunt dornici sa castige vacanta in Tenerife sa publice pe Instagram, sau TikTok Duet ce fac cu George.

BCR Romania: Vestea Excelenta, ce le da GRATUIT Clientilor

BCR Romania nu ofera doar vacanta din Tenerife cadou pentru clientii sai, ci inclusiv o drona DJI Mini, sau DJI Osmo Pocket, astfel ca aveti sansa sa castigati ceva de care pana in momentul de fata n-ati mai avut parte. Promotia pe care cei de la BCR Romania o desfasoara este dedicata exclusiv clientilor care folosesc George impreuna cu serviciile bancare furnizate de catre banca, astfel ca daca nu indepliniti aceasta conditie nu va ganditi sa participati la promotie.

BCR Romania explica pe website-ul sau care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a participa la promotia care este in plina desfasurare in momentul de fata, insa trebuie sa ii respectati cu mare strictete. Daca nu respectati pasii pe care cei de la BCR Romania ii impun, atunci nu veti putea beneficia nici de cadou in cazul in care veti fi extras ca si castigator, astfel ca e bine sa faceti totul cum trebuie pentru a nu castiga si a regreta ca ati fost descalificat.

BCR Romania mai are si alte promotii pe care le desfasoara in momentul de fata in cadrul website-ului sau, asa ca uitati-va cu mare atentie la tot ceea ce este prezentat acolo acum.