Orange Surprinde cu o Veste Grozava, ce Ofera GRATUIT Milioanelor de Clienti

Orange robot

Orange a dezvaluit o surpriza grozava pentru milioanele de clienti din toata Romania, una despre care ar trebui sa stim cu totii, iar asta pentru ca nu se intampla chiar atat de des sa ni se ofere atat de multe. Mai exact, cei de la Orange, cu detalii in aceasta pagina, spun ca le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un televizor si un robot aspirator, iar pentru a intra in posesia lor nu trebuie sa faceti chiar atat de multe precum credeti.

Orange a decis sa ofere gratuit totul pentru oricare dintre clientii din toata Romania, deci depinde de voi daca vreti sa aveti sansa de a beneficia, sau nu, insa pentru a participa trebuie sa aveti acces la TV1000 prin Orange TV Go. Daca aveti deja acces, atunci trebuie doar sa instalati aplicatia pentru telefoane si tablete in dispozitivele voastre, iar apoi Orange spune ca trebuie sa urmariti canalul TV1000 pentru a fi inscrisi in tragerea la sorti pentru campanie.

Orange Surprinde cu o Veste Grozava, ce Ofera GRATUIT Milioanelor de Clienti

Orange spune ca romanii au sansa de a castiga un televizor smart de la Samsung, sau un aspirator robot Roborock Cleaner S5 Max, astfel ca vorbim despre premii care merita cu adevarat atentia oricui. Cei de la Orange vin cu aceste premii intr-o incercare de a convinge mai multi romani sa foloseasca aplicatia Orange TV Go pentru a urmari continutul care este disponibil in momentul de fata pentru ei si ar trebui sa profitati de campania derulata acum.

Orange prezinta TV1000 ca un canal de televiziune care in platforma sa de streaming video la cerere le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a vedea o varietate de filme foarte interesante. Campania pe care cei de la Orange o organizeaza in momentul de fata este gandita pentru a se desfasura pana in data de 30 septembrie, astfel ca vestile sunt excelente pentru cei care sunt dornici sa profite de reducerile care sunt oferite acum.

Orange va alege dupa data de 30 septembrie persoanele care sunt considerate a fi castigatoare in cadrul acestei campanii, asa ca aveti destul timp pentru a profita de ofertele excelente.