RCS & RDS: Anuntul Oficial de Azi, ce da GRATUIT Romanilor

RCS & RDS sanatate

RCS & RDS a publicat un surprinzator anunt oficial pentru clientii romani din toata tara, iar asta in conditiile in care anunta si ce anume le ofera gratuit celor interesati sa beneficieze de surprizele pregatite. Mai exact, cei de la RCS & RDS le transmit clientilor din toata tara ca pot castiga 5 abonamente de sanatate in valoare de 1000 de LEI fiecare daca aleg sa participe la promotia pe care compania romaneasca a decis sa o initieze chiar de acum.

RCS & RDS surprinde cu aceasta decizie pentru ca pana acum nu s-a gandit sa le ofere clientilor din Romania gratuitati de acest gen, insa iata ca lucrurile se mai si schimba cand vine vorba despre aceste oferte. In aceasta idee, cei de la RCS & RDS le cer clientilor, sau romanilor care nu ii sunt clienti, sa se aboneze online la serviciile DIGI TV si sa urmareasca serialul Asistenti Medicali de pe postul de televiziune DIVA pentru a castiga abonamentele de sanatate.

RCS & RDS: Anuntul Oficial de Azi, ce da GRATUIT Romanilor

RCS & RDS “pune la bataie” 5 abonamente de sanatate privata in valoare de 1000 de LEI fiecare, iar aici probabil ca vorbim despre unele anuale platite in avans de catre grupul de telecomunicatii. RCS & RDS nu le-a mai oferit romanilor sansa de a avea grija de sanatatea lor intr-un asemenea mod, astfel ca ar fi o ocazie foarte buna pentru multi sa aiba posibilitatea de a beneficia de servicii medicale la care altfel poate ca nu ar putea avea acces.

RCS & RDS le permite oricaror clienti care se aboneaza online la DIGI TV din momentul de fata sa aiba sansa de a castiga unul dintre premiile care sunt oferite acum, deci aceasta este o conditie esentiala de castig. Daca aveti deja un abonament DIGI TV, atunci se pare ca nu veti avea sansa de a castiga premiile pe care RCS & RDS le ofera, asa ca este bine sa aveti in vedere inclusiv acest lucru in momentul de fata inainte de a incepe sa participati.

RCS & RDS mai are si alte surprize pentru clientii din Romania, sau cei care vor sa ii devina clienti, iar despre toate dintre ele puteti afla direct de pe website-ul grupului de telecomunicatii.