WhatsApp: Schimbarea Majora care va Surprinde Multi Oameni

WhatsApp efemer

WhatsApp face o schimbare importanta care va lua cel mai probabil prin surprindere destul de multi oameni, iar asta in conditiile in care vorbim despre ceva la care nu chiar atat de multa lume se astepta. Mai exact, cei de la WhatsApp vor sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a crea conversatii care dispar automat dupa o anumita perioada de timp, functia in sine fiind o premiera pentru platforma de mesagerie, dar nu si pentru industrie.

WhatsApp stie foarte bine cat de importanta ar fi aceasta schimbare pentru utilizatori din intreaga lume, iar asta in conditiile in care utilizatorii cauta sa se bucure de schimbari de acest gen in mod constant. Aceasta modificare pe care WhatsApp o face ne permite sa initiem orice fel de chat-uri noi cu o perioada de valabilitate de doar 7 zile, dupa care tot ceea ce s-a discutat dispare in totalitate din cadrul conversatiilor, totul fara ca noi sa facem ceva.

WhatsApp: Schimbarea Majora care va Surprinde Multi Oameni

WhatsApp efemer mesaje

WhatsApp va oferi aceasta optiune separat de cele care ne ofera posibilitatea de a trimite poze si clipuri video care dispar dupa o anumita perioada de timp, aceasta functionalitate fiind deja oferita pentru iPhone si Android. Chat-urile care dispar automat inca sunt in proces de dezvoltare, chiar de cateva luni, iar asta pentru ca WhatsApp inca nu a reusit sa finalizeze procesul de dezvoltare astfel incat functia sa fie lansata fara probleme pentru iPhone si Android.

WhatsApp vine cu aceasta functie dupa ani de zile in care oamenii au cerut implementarea unor functii similare pentru telefoanele iPhone si Android, insa trebuie sa aveti grija cand o folositi. WhatsApp va afisa in conversatii un mesaj de atentionare care spune ca mesajele vor disparea automat dupa 7 zile de la trimitere/primire, astfel incat atat voi, cat si cei cu care vorbiti sa stiti/e ca mesajele nu vor ramane pentru totdeauna in conversatiile respective.

WhatsApp mai lucreaza si la multe alte functii foarte interesante pentru toti cei peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, asa ca mai avem multe surprize la care ne putem astepta.