Posta Romana: Ce NU Stiau Romanii despre Trimiterile Facute

Posta Romana anulare expeditie

Posta Romana a publicat astazi un mesaj foarte important care le spune romanilor ceva ce multi dintre ei cel mai probabil nu au stiut, mai exact faptul ca desi expediaza orice fel de trimitere catre o alta persoana, ea poate fi totusi anulata inainte de a ajunge la destinatie.

Posta Romana vine cu aceasta informare importanta pentru romanii din toata tara in contextul in care exista multi oameni care ar dori sa anuleze trimiterea unei expeditii, dar nu stiu ca pot face acest lucru inainte ca ea sa ajunga la destinatar.

“Știai că… dacă ai expediat o trimitere poștală și vrei să o retragi din circulație, o poți face cât timp nu a ajuns la destinatar ?
De asemenea, ai posibilitatea de a modifica sau corecta adresa trimiterii poștale pe care ai expediat-o.
Servicii expeditori > Retragerea, modificarea sau corectarea adresei.

Serviciul de retragere, modificare sau corectare a adresei unei trimiteri poştale interne sau internaţionale se prestează la solicitarea expeditorului sau a unei persoane împuternicite de către acesta în baza completării unui formular la punctul de acces. În cazul în care modificarea sau corectarea adresei unei trimiteri poştale implică şi reexpedierea acesteia într-o altă ţară, expeditorul plăteşte, pe lângă tariful de cerere, şi tariful de prezentare a unei trimiteri interne sau internaţionale, mai puţin serviciile suplimentare care nu au fost prestate.”