BANCA Transilvania: Clientii ATENTIONATI, ce Trebuie sa Stie

BANCA Transilvania tentative

BANCA Transilvania are un mesaj extrem de atentionare foarte serios pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ceea ce ne spune institutia financiara in momentul de fata. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le spun clientilor despre problemele aduse de catre atacurile de tip phishing in Romania, din cauza lor oamenii putand fi lasati fara sume serioase de bani, ceva ce desigur ca nimeni nu isi doreste sa i se intample.

BANCA Transilvania are o serie de recomandari emise ca parte a acestei atentionari pe care a publicat-o pentru clientii sai din toata Romania, iar totul in ideea de a ii ajuta pe oameni sa se protejeze inainte de a deveni victime. BANCA Transilvania le spune in primul rand clientilor sai sa se uite cu mare atentie la atasamentele pe care le primesc de la alte persoane, si sa nu le acceseze daca vin de la entitati necunoscute pentru ca ar putea fi malitioase.

BANCA Transilvania: Clientii ATENTIONATI, ce Trebuie sa Stie

BANCA Transilvania vorbeste deasemenea si despre email-urile suspecte care vin de la persoane necunoscute, mai ales cele care ne cer datele personale, iar asta pentru ca vorbim din nou despre tentative de phishing. In cazul in care un client a facut greseala de a isi oferi informatiile catre o entitate necunoscuta in urma unui raspuns la un email primit, BANCA Transilvania recomanda contactarea serviciului de relatii cu clientii pentru a cere ajutor.

BANCA Transilvania vorbeste si despre atacurile care vizeaza cereri de accesare a unor website-uri, in special cele in care clientii au in fata un mesaj care pare sa vina de la banca, sau de la o alta companie/institutie publica. In aceste cazuri BANCA Transilvania recomanda evitarea accesarii oricaror link-uri din email-urile venite de la persoane necunoscute pentru ca sunt sanse foarte mari sa fim directionati spre un website clonat prin care sa ni se fure datele.

BANCA Transilvania are toate aceste recomandari, impreuna cu altele, prezentate chiar pe website-ul sau din Romania in momentul de fata, deci le puteti vedea acolo.