WhatsApp: Surpriza OFICIALA Lansata Azi Impreuna cu Netflix

WhatsApp Netflix

WhatsApp surprinde cu o surpriza oficiala pe care a lansat-o impreuna cu Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere care exista in momentul de fata in intreaga lume. Cei de la Netflix au lansat chiar ieri in premiera primele 15 minute ale episodului 1 al sezonului 5 al Casa del Papel pentru vizionare gratuita in intreaga lume, iar acum vedem ca WhatsApp a lansat un pachet de stickere special pentru Money Heist, deci e clar ca exista o colaborare intre companii.

WhatsApp surprinde cu aceasta decizie, iar asta pentru ca pana in momentul de fata cei peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume n-au prea avut parte de vesti de acest gen de la companie. Noul pachet de stickere pentru Money Heist este oferit de catre WhatsApp chiar acum pentru toate telefoanele iPhone si Android, astfel ca il gasiti in magazinul cu stickere care este disponibil in cadrul aplicatiei pentru a ii surprinde pe prietenii care nu stiu despre ele.

WhatsApp: Surpriza OFICIALA Lansata Azi Impreuna cu Netflix

WhatsApp Netflix casa del papel

WhatsApp si Netflix au creat o serie de stickere mai mult decat potrivite pentru promovarea noului sezon al serialului, personajele principale, si nu numai, fiind prezente pentru toti cei interesati de titlu. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca pachetul de stickere pe care WhatsApp il ofera pentru noul film al Netflix este de dimensiune mica, deci poate fi descarcat de catre oricine chiar si printr-o conexiune de internet mobil, deci daca sunteti la mare, va puteti bucura de el.

WhatsApp lanseaza in mod constant noi pachete de stickere pentru cei care folosesc platforma de mesagerie, astfel ca fie e vorba despre filme, seriale, jocuri, sarbatori, etc, exista cate ceva pentru cam fiecare. Stickerele pot fi descarcate in telefoane si trimise de catre utilizatorii WhatsApp oricand doresc, iar oricine are o versiune recenta a aplicatiei pentru telefoanele mobile poate sa le primeasca fara vreo problema inclusiv de astazi.

WhatsApp va mai lansa si alte pachete interesante de stickere in viitor, insa acum cel facut, aparent, impreuna cu Netflix, este in atentia multora, mai ales ca si serialul este foarte popular.