Romania: Cate Certificate de Vaccinare False au fost Descoperite ?

Autoritatile din Romania investigheaza in momentul de fata situatia certificatelor de vaccinare false emise de catre cadre medicale din tara, iar conform informatiilor de la MAI, 400 de persoane sunt suspectate ca ar fi beneficiat de pe urma acestui lucru.

MAI spune ca investigheaza aceste persoane pentru a se vedea cate au eliberat certificate de vaccinare false, si cate au beneficiat de pe urma lor in realitate, insa desigur ca nu este exclus sa vorbim de fapt despre cifre mult mai mari, din pacate.

“Foarte important, iarăși, pentru reprezentanții Poliției, și aici, domnule ministru, și dumneavoastră aveți un rol foarte important, trebuie să verificăm fiecare caz de falsificare a certificatului de vaccinare. Au fost câteva situații și de aceea trebuie să ne implicăm direct, să vă implicați direct.

Știu foarte bine că ați avut câteva acțiuni. Știu, de exemplu, că azi a fost acțiune în care au avut loc percheziții în județul Dâmbovița, aveți și alte cazuri în lucru. Vă felicit pentru acțiunea de astăzi. Este foarte important ca oamenii să știe că nu tolerăm, avem toleranță zero pentru cei care falsifică certificate de vaccinare; asta trebuie să fie foarte clar.

Pentru că cine falsifică un certificat de vaccinare pune în pericol viața altei persoane. Deci, avem toleranță zero pentru cei care fac acest lucru. Este important să stopăm astfel de situații, și orice resurse aveți nevoie, trebuie să spuneți, dar trebuie să oprim aceste rețele imediat.”