DIGI Romania: Masura UIMITOARE pentru Orice Clienti din Tara

DIGI Romania scoala

DIGI Romania a anuntat o masura uimitoare pentru oricare dintre clientii din toata tara, iar de ea trebuie sa profiti chiar acum inainte ca oferta sa dispara de la marele grup romanesc de telecomunicatii. Saptamana aceasta cei de la DIGI Romania au anuntat o noua oferta promotionala prin care le ofera clientilor romani posibilitatea de a face un upgrade pentru abonamentul de internet fix fara a plati diferenta de bani timp de 9 luni.

DIGI Romania vine cu aceasta masura in ideea de a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura de servicii mult mai bune, dar la un pret mult mai bun decat s-ar astepta multi dintre ei. Cei de la DIGI Romania au numit acasta campanie “Back to School”, iar dupa cum puteti vedea pe website-ul sau, un upgrade de la abonamentele de internet fix Fiberlink 300 sau 500 la Fiberlink 1000 se poate face fara a plati timp de 9 luni diferenta de bani dintre abonamente.

DIGI Romania: Masura UIMITOARE pentru Orice Clienti din Tara

DIGI Romania impune incheierea unui contract pe o perioada de 2 ani de zile pentru a beneficia de aceasta oferta speciala, astfel ca e bine sa stiti si acest lucru inainte de a decide, sau nu, sa profitati de promotia aceasta. Diferenta de bani intre abonamente este oricum foarte mica, de 10 LEI de la Fiberlink 300 la Fiberlink 1000, si de 5 LEI in cazul abonamentului de 500 Mbps, deci in aceste 9 luni primiti practic 2/3 luni de gratuitate la abonamentul vostru actual, cu banii castigati.

DIGI Romania stie foarte bine cat de importante sunt pentru unii clienti promotiile de acest gen, asa ca de aceea le si face, iar oricare dintre clientii care au abonamente de internet fix pot profita de ele chiar acum. Nu trebuie sa faceti nimic fizic pentru a profita de campanie, ci puteti sa activati schimbarea de tarifare inclusiv online, chiar de pe website-ul celor de la DIGI Romania, asa ca puteti intra acolo pentru a face modificarea de abonament.

DIGI Romania are mai multe detalii disponibile pe website-ul sau in legatura cu aceasta modificare, asa ca acolo veti gasi toate informatiile necesare in legatura cu ea.