Windows 10: Mesaj IMPORTANT al Microsoft pentru Utilizatori

Windows 10 solutie

Windows 10 este in centrul unui mesaj important pe care Microsoft il lanseaza pentru utilizatorii care folosesc sistemul de operare in PC-uri, iar asta pentru ca de la compania american a decis sa lanseze o schimbare importanta pentru toata lumea chiar acum.

Windows 10 are lansata pentru utilizatorii de PC-uri o noua actualizare foarte importanta cu denumirea KB5005101, aceasta avand rezolvate o serie de probleme foarte importante pentru versiunea 21H1, dar si pentru cea 21H2, care va fi lansata undeva in perioada urmatoare.

Windows 10 are in distributie aceasta actualizare atat pentru utilizatorii obisnuiti, cat si pentru cei care testeaza in versiune beta build-ul 21H2, astfel ca oricine este interesat ar trebui sa o poata instala chiar in acest moment pentru a scapa de problemele existente.

Windows 10 are cateva probleme destul de serioase cu aceste versiuni ale sistemului de operare, iar inainte ca build-ul 21H2 sa fie pus in distributie Microsoft vrea sa rezolve ceea ce a fost descoperit pentru utilizatori, actualizarea noua fiind totusi disponibila si pentru cei care au instalat build-ul 21H1 in PC-uri.

Windows 10 are versiunea 21H1 lansata inca din mai pentru toata lumea, astfel ca toti cei care au instalat-o ar trebui sa instaleze si patch-ul KB5005101 pus deja in distributie de catre Microsoft, insa cu atentionarea ca ar putea aparea orice fel de probleme din cauza lui.