LIDL Romania: Oficial, 10 Masini sunt date GRATUIT Romanilor

LIDL Romania implinire

LIDL Romania a anuntat in mod oficial astazi o promotie la care romanii nu se asteptau absolut deloc in momentul de fata, iar asta pentru ca ofera 10 masini gratuit, impreuna cu multe alte premii. Cei de la LIDL Romania sarbatoresc 10 ani de activitate in tara noastra, iar cu aceasta ocazie au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o serie de premii grozave pe care nu ar trebui sa le treaca cu vederea in vreun fel.

LIDL Romania sarbatoreste in mare stil cei 10 ani de activitate din Romania, iar asta in conditiile in care lantul de supermarket-uri are zeci de magazine in toata tara si continua sa se extinda in aceasta perioada. Ca parte a aniversarii de 10 ani de activitate in Romania, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor 10 masini Mini Cooper Countryman, 10 telefoane Samsung GALAXY S20 FE, impreuna cu 10.000 de vouchere de 100 de LEI.

LIDL Romania: Oficial, 10 Masini sunt date GRATUIT Romanilor

LIDL Romania are pregatite pentru romani 10.020 de premii de care oricine se va putea bucura daca decide sa respecte conditiile de participare la concurs, iar daca esti interesat de ceea ce a pregatit lantul de magazine, ar trebui sa te inscrii. Pentru a participa, cei de la LIDL Romania le cer romanilor din toata tara sa cumpere produse de minim 70 de LEI din magazinele din toata tara si sa se inscrie in website-ul sau pentru sansa de a participa.

LIDL Romania are aceasta campanie deschisa pentru toata lumea in acest moment, indiferent daca aveti un card LIDL Plus activ, sau nu, astfel ca nu conteaza cum va inscrieti, important fiind sa participati. Premiile pe care LIDL Romania le “pune la bataie” ca parte a acestei campanii sunt cele mai bune pe care le-a oferit pana in momentul de fata pentru romani, asa ca nu trebuie sa le ignorati pentru ca nu veti mai avea sansa de a le castiga prea curand.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp, adica pana in data de 14 noiembrie, deci aveti 2 luni si jumatate la dispozitie pentru a profita de promotii.