Orange: Ce le Ofera GRATIS Clientilor o Saptamana Intreaga

Orange incercare

Orange anunta o surpriza foarte interesanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit timp de o saptamana ceva ce poate ca nu toata lumea spera sa mai primeasca. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a incerca gratuit timp de o saptamana, cu detalii in aceasta pagina, aplicatia Orange Games, distribuita prin intermeidul Google Play Store chiar acum.

Orange incearca sa le ofere clientilor din Romania motive sa ramana fideli retelei de telecomunicatii, iar aceasta promotie a fost gandita fix in acest scop, ideea din spatele sau fiind una extrem de buna. Orange le recomanda clientilor sai din Romania sa incerce jocul Fruit Crush din cadrul Orange Games, insa desigur ca exista si multe altele foarte interesante care sunt disponibile pentru noi in cadrul aplicatiei pusa la dispozitie de catre operator.

Orange: Ce le Ofera GRATIS Clientilor o Saptamana Intreaga

Orange a creat aplicatia Orange Games pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se juca fara a avea grija reclamelor, sau a in-app purchase-urilor atunci cand o fac in propriile telefoane. Ideea in sine nu este noua si nu apartine de Orange, insa in multe tari ea a avut succes pentru ca oamenii sunt dornici sa aiba parte si de o asemenea experienta mai buna, mai simpla, atunci cand se joaca de pe telefoanele mobile pe care le detin.

Orange ofera de ceva vreme o saptamana de gratuitate pentru clientii sai din Romania care vor sa incerce aplicatia Orange Games, astfel ca nu vorbim decat despre o readucere in atentie a promotiei. Din pacate, aplicatia Orange Games a celor de la Orange este disponibila gratuit exclusiv pentru clientii care au telefoane cu sistem de operare Android, in cazul iPhone neexistand ceva similar care sa fie oferit de catre operator acum.

Orange ofera mai multe detalii in cadrul website-ului sau despre aplicatia Orange Games, ea fiind disponibila pentru descarcare gratuita in cadrul Google Play Store pentru oricine este interesant.