ING Bank: Nou AVERTISMENT care Vizeaza Toti Clientii Romani

ING Bank nesiguranta

ING Bank transmite un nou si foarte important avertisment pentru clientii sai din toata Romania, unul pe care nu ar trebui sa il treaca vreunul cu vederea deoarece vorbeste despre o problema extrem de serioasa. Cei de la ING Bank continua sa le spuna clientilor din toata Romania despre problema foarte serioasa pe care o reprezinta atacurile de tip phishing, dar si despre faptul ca website-ul sau este clonat pentru a fi pacaliti diversi clienti si a fi furati bani.

ING Bank le transmite clientilor din Romania avertismentul dupa ce timp de cateva saptamani bune a incercat sa ii convinga pe oameni in legatura cu un foarte mare pericol care este reprezentat de atacurile de tip phishing. Acum a venit momentul ca ING Bank sa continue cu avertismentele sale, astfel ca pe website-ul sau are informatii cu privire la faptul ca exista probleme foarte mari din cauza hackerilor care vor sa obtina informatii cu privire la conturile oamenilor.

ING Bank: Nou AVERTISMENT care Vizeaza Toti Clientii Romani

ING Bank le spune tuturor clientilor sa fie foarte atenti la mesajele SMS, dar si la email-urile pe care le primesc de la diverse entitati necunoscute, si in principal sa le ignore in totalitate. Aceasta recomandare vine pentru ca aceste mesaje vin de obicei cu link-uri spre website-uri, sau cu atasamente care pot fi malitioase pentru a exploata vulnerabilitati ale PC-urilor sau telefoanelor de pe care sunt deschise de catre oamenii care nu stiu ce se intampla de fapt.

ING Bank a avut cel mai probabil clienti care s-au plans ca au fost victime ale atacurilor de tip phishing, astfel ca incearca acum sa ii invete pe oameni cum sa se protejeze cele mai bine. Desigur ca e greu pentru un utilizator obisnuit sa isi dea seama cum trebuie sa trateze situatiile in care aceste atacuri au loc, si e greu pentru un om obisnuit sa depisteze cand cineva incaerca sa-l transforme intr-o victima, asa ca trebuie sa fiti mereu vigilenti.

ING Bank are mai multe informatii cu privire la avertismentele despre atacurile de tip phishing disponibile direct pe website-ul sau in momentul de fata, asa ca e bine sa stiti ce se intampla.