WhatsApp: Imagine cu Noua PREMIERA pentru iPhone si Android

WhatsApp replica

WhatsApp pregateste o noua premiera pentru telefoanele iPhone si Android, iar acum avem parte de o prima imagine care ne dezvaluie exact ceea ce vom primi multumita acestei schimbari. Mai exact, v-am spus acum cateva saptamani despre faptul ca WhatsApp va avea integrata o functie care ne va permite sa reactional cu emoji la mesajele pe care le primim, ceva ce desigur ca exista in alte aplicatii de mesagerie de ceva vreme, sau chiar si in Facebook.

WhatsApp indeplinste aici o cerinta mai veche a utilizatorilor sai din toata lumea, una despre care ar trebui sa stie toti cei care au telefoane iPhone si Android in momentul de fata. Puteti vedea mai jos si prima imagine cu felul in care vom putea reactiona la mesajele pe care le primim in cadrul WhatsApp de la oricine, iar spre deosebire de alte platforme, vom putea reactiona cu mai multe emoji la acelasi mesaj, ceva ce vine ca o premiera interesanta, cel putin in aceasta platforma.

WhatsApp: Imagine cu Noua PREMIERA pentru iPhone si Android

WhatsApp replica mesaje

WhatsApp face aici o premira pentru platforma sa, nu neaparat pentru intreaga industrie a aplicatiilor de mesagerie, fiind si cea mai mare care are un asemenea sistem implementat pentru utilizatori. Sistemul de reactii va fi disponibil atat pentru mesajele individuale din conversatii, cat si pentru conversatiile de grup, astfel ca vorbim despre o functionalitate extinsa care este oferita pentru utilizatorii din intreaga lume de catre WhatsApp acum.

WhatsApp stie foarte bine cat de mult isi doresc oamenii sa se exprime in diverse moduri atunci cand vorbesc cu alte persoane, astfel ca integrarea acestui sistem pentru comunicare e o veste excelenta. WhatsApp lucreaza de ceva vreme la acest sistem pentru utilizatorii sai din intreaga lume, insa desigur ca el deocamdata nu este 100% pregatit pentru a fi oferit, ceea ce n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare pentru ca are nevoie de un proces lung de dezvoltare.

WhatsApp mai are si alte functii foarte importante in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, asa ca vom mai avea parte de surprize in lunile urmatoare, pe masura ce ele vor fi disponibile.