Netflix: Vestile GROZAVE cu Noi Filme si Seriale in Romania

Netflix valoare

Netflix a anuntat o serie de vesti grozave cu privire la noil filme si seriale pentru toata Romania, platforma de streaming video la cerere luand prin surprindere foarte multa lume in momentul de fata. Cei de la Netflix au dezvaluit cateva filme si seriale noi care ajung in Romania incepand de zilele acestea, ele putand fi urmarite chiar acum daca aveti un cont in platforma si platiti abonament pentru a vedea tot ceea ce este disponibil pentru noi.

Netflix spune mai jos ca saptamana aaceasta a intrat un nou sezon din unul dintre cele mai importante seriale ale sale, Money Heist, La Casa del Papel, astfel ca sezonul 5 poate fi urmarit chiar de acum. Separat de asta, cei de la Netflix au lansat un film extrem de interesant care are denumirea Worth, el fiind facut pentru a ne prezenta cum au fost alese sumele pentru despagubirile acordate in cazul unora dintre victimele atacurilor din 11 septembrie.

Netflix: Vestile GROZAVE cu Noi Filme si Seriale in Romania

Netflix mentioneaza deasemenea si ca sezonul 4 al serialului Good Girls a fost deasemenea lansat saptamana aceasta, astfel ca daca il asteptati de ceva vreme, e cazul sa il urmariti. Afterlife of the Party, un film extrem de interesant facut de catre Netflix, a fost deasemenea lansat saptamana aceasta, si vorbim despre un titlu stiintifico-fantastic pe care multi abonati ai platformei de streaming video la cerere il asteptau de destula vreme deja.

Netflix anunta deasemenea inca o data ca pe data de 15 septembrie va pune in distributie documentarul Schumacher, despre celebrul pilot de Formula 1, iar aici vorbim despre un material asteptat de catre multi fani. Separat de aceste filme si seriale importante, in cadrul Netflix au ajuns alte titluri foarte interesante pe care oricine le poate urmari in momentul de fata, si ar fi bine sa profitati de ele pentru ca v-ar putea ajuta sa faceti un weekend de relaxare.

Netflix are mii de filme, seriale, documentare, disponibile in Romania in momentul de fata, mai putine decat in alte tari, dar totusi suficiente pentru ca multa lume sa aiba ce urmari.