Orange: Ce Ofera GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange stabilitate

Orange isi trateaza clientii din toata Romania intr-un mod special pentru a le oferi cele mai bune servicii si cea mai buna experienta, iar in aceasta idee ofera gratuit ceva despre care foarte multi nu stiu. In aceasta pagina cei de la Orange ii anunta pe clientii din toata Romania care au abonamente in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a se bucura de cate 512 MB de trafic de internet gratuit pentru fiecare an pe care l-au petrecut in retea.

Orange are acest bonus special pregatit pentru a arata aprecierea pe care le-o poarta clientilor din toata Romania, astfel ca toti cei care au abonamente se bucura in mod automat de acest bonus de trafic de internet lunar. Bonusul este pentru trafic de internet national, iar daca aveti 10 ani de prezenta in reteaua celor de la Orange, atunci primiti 5.12 GB de trafic de internet de la operator separat de traficul care este alocat in mod obisnuit pentru abonamentul vostru.

Orange: Ce Ofera GRATUIT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange ofera acest bonus de internet pentru toti cei care au abonamente, indiferent de care ar fi ele, iar acesta se consuma cu prioritate in raport cu celelalte alocari de trafic disponibile pentru cont. Asta inseamna ca puteti consuma acest trafic mai rapid si puteti ramane cu cel pe care-l aveti disponibil in mod obisnuit, Orange gandind totul pentru ca oamenii sa se poata bucura pentru o perioada cat mai lunga de timp de acest beneficiu.

Orange ofera in mod automat bonusul pentru orice abonament, insa activarea sa trebuie facuta manual de catre clienti din contul lor MyOrange, astfel ca nu este facuta si alocarea fara sa cereti acesti lucru. Orange spune ca toti clientii care au minim 1 an de existenta in retea vor primi in mod automat acest bonus, iar activarea sa se face chiar din momentul in care el devine disponibil pentru contul vostru si ar trebui sa profitati de tot, cat mai puteti.

Orange mai are si alte beneficii extrem de interesante pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania, iar informatii despre ele sunt disponibile in cadrul website-ului operatorului.