Carrefour: Electrocasnice cu Oferte SPECIALE Acum in Romania

Carrefour selectie

Carrefour mai are doar astazi o serie de oferte speciale la electrocasnicele pe care le vinde in Romania, acestea fiind unele dintre cele mai interesante pe care lantul de hypermarket-uri le-a avut pana acum. Carrefour s-a gandit sa le ofere romanilor sansa de a cumpara electrocasnice pentru care sa primeasca si vouchere de cumparaturi in valoare de cateva sute de LEI fiecare, bani care pot fi folositi in viitor pentru alte achizitii facute in magazine.

Carrefour nu este la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca in trecut a mai avut oferte similare pentru clienti, tot cu vouchere pentru diverse electrocasnice. Acum cei de la Carrefour ne readuc in atentie faptul ca voucherele de cumparaturi pe care le ofera au valoare de pana la 400 de LEI, una suficient de mare incat sa convinga destule persoane sa nu ignore electrocasnicele care sunt oferite la pret redus acum.

Carrefour: Electrocasnice cu Oferte SPECIALE Acum in Romania

Carrefour selectie electrocasniceCarrefour selectie electrocasnice

Carrefour are electrocasnice de la Arctic si Beko lisate in cadrul promotieipe care o desfasoara in tara, majoritatea dintre ele fiind mari, fara prea multe electrocasnice de bucatarie, dar si voucherele sunt pe masura. Practic, daca veti cumpara un frigider, o masina de spalat rufe, sau un alt electrocasnic mare, va puteti astepta de la Carrefour sa primiti un voucher cu valoare de 400 de LEI, acesta putand fi folosit pentru o achizitie ulterioara de catre noi.

Carrefour are reduceri si la alte electrocasnice de la alti producatori din Romania, insa in acele cazuri e bine sa stiti ca nu sunt oferite si voucherele de pana la 400 de LEI pe care compania le ofera la cele de la Arctic si Beko. Selectia de produse electrocasnice pentru care Carrefour are reduceri este una suficient de buna totusi pentru a gasi un produs ieftin si fiabil, care va poate ajuta sa va cumparati in viitor si altele, inclusiv de la alti producatori.

Carrefour va incheia aceasta campanie promotionala in data de 8 septembrie, dar nu se stie daca o va inlocui cu alta, sau nu va mai face acest lucru in aceasta perioada.