DACIA Logan: Modelul SPECIAL la care Viseaza Clientii Romani

DACIA Logan curent

DACIA Logan este unul dintre cele mai populare modele de masini pe care DACIA le vinde in Romania, dar si in multe alte tari de pe glob, iar asa aflam despre un model special la care romanii doar viseaza. Mai exact, vorbim despre primul model 100% electric al DACIA Logan care este vandut deja de cativa ani buni in India sub denumirea Mahindra eVerito, iar desi numele va poate induce in eroare, masina este in esenta un Logan al producatorului roman.

DACIA Logan s-a dovedit a fi destul de populara in aceasta regiune de pe glob, iar asta pentru ca are un pret de vanzare foarte mic si ofera suficient de multe dotari pentru a fi interesanta pentru clienti. In cazul Mahindra eVerito, indienii au reusit sa faca o DACIA Logan 100% electrica inainte ca DACIA sa poata lansa un asemenea model, chiar daca tehnologia folosita in aceasta masina este destul de rudimentara, dar la baza este ceea ce unii nu vor vedea prea curand.

DACIA Logan: Modelul SPECIAL la care Viseaza Clientii Romani

DACIA Logan curent india

DACIA Logan in versiune 100% electrica nu este asteptata prea curand pe piata, singurul model al producatorului romn care este oferit cu o asemenea motorizare este cel Spring, iar altul nu va aparea prea curand. Versiunea 100% electrica a DACIA Logan vanduta in India sub denumirea Mahindra eVerito dezvolta doar 42 cp si are o viteza maxima de 86 km/h, dar cu un pret de doar 12.000 de euro este o alternativa foarte atractiva la modelele producatorilor mai cunoscuti.

DACIA Logan curent electric

DACIA Logan in versiunea 100% electrica nu e tocmai o masina pe care oricine ar cumpara-o, mai ales ca are o autonomie de omologare de doar 180 km, deci in realitate autonomia este chiar mai mica. In ciuda acestui lucru, DACIA Logan este produsa in India in aceasta versiune 100% electrica de aproximativ 5 ani de zile, deci exista destui clienti interesanti pentru ca masina sa fie produsa de atat de mult timp de catre cei de la Mahindra.

DACIA Logan ar putea fi lansata intr-o versiune hibrida de catre cei de la DACIA in anii urmatori din moment ce Jogger vine ca prima masina romaneasca in care exista tehnologie hibrida si vor urma altele.