iPhone 13 este Confirmat de Apple pe 14 Septembrie ar putea fi Prezentat

iPhone 13 certificare prezentare

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max sunt confirmate de catre compania Apple dupa multe luni de asteptare, cele trei noi modele de telefoane fiind in centrul atentiei dupa ce americanii au facut o actualizare pentru un produs pe care-l au la vanzare.

iPhone 13 este seria de telefoane cu care Apple a testat incarcatoarele Magsafe actuale inainte de lansare, iar autoritatile care au certificat vanzarea acestui accesoriu au primit o cerere de actualizare a datelor oficiale pentru el care sa confirme faptul ca poate fi folosit si cu noile modele.

iPhone 13 nu este mentionat cu aceasta denumire acolo, insa 4 modele de telefoane inca nelansate sunt mentionate in mod oficial de catre Apple si nu poate fi vorba despre altele decat acestea, totul in timp ce seria iPhone 12 este trecuta in categoria produselor vechi.

iPhone 13 este deasemenea in centrul unui anunt de la Sky Mobile din Marea Britanie, fara a-i fi folosita denumirea, dar operatorul le cere clientilor sa se inregistreze in baza lor de date ca fiind interesati de un nou telefon care va fi prezentat in data de 14 septembrie, data zvonita de lansare pentru noua serie.

iPhone 13 certificare prezentare telefoane

iPhone 13 nu are deocamdata vreo data de lansare confirmata de catre Apple, americanii evitand sa trimita pana acum vreo informatie cu privire la conferinta oficiala pentru prezentarea lor, asa ca ramane de vazut daca data de 14 septembrie e cea oficiala, sau vom mai avea de asteptat.