Kaufland: OFICIAL, Marile Surprize pentru Clientii Romani

Kaufland alegere

Kaufland a anuntat in mod oficial o noua serie de surprize mari pentru clientii din toata Romania astazi, ele fiind disponibile chiar de maine pentru toti cei care sunt interesati sa profite de ele chiar acum. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat care sunt noii “Super Eroi” ai saptamanii in magazinele din toata tara, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre multe produse vandute cu reduceri de pana la 33% pentru toata lumea in oricare dintre magazine.

Kaufland isi actualizeaza aceasta promotie foarte importanta prin care le ofera clientilor posibilitatea de a cumpara o varietate de produse care au reduceri ce ajung pana la 33% in Romania doar pentru o saptamana. Reducerile de pana la 33% pe care cei de la Kaufland ni le pun la dispozitie sunt disponibile pentru oricare dintre clientii din toata tara, fie ca ei au un Kaufland Card, sau fie ca nu au disponibil un asemenea card de fidelitate pentru a beneficia de oferte.

Kaufland: OFICIAL, Marile Surprize pentru Clientii Romani

Kaufland alegere oferte

Kaufland incearca sa ii bucure pe clientii sai din toata tara cu aceste oferte speciale pe care le-a anuntat si puteti vedea ca a ales cateva produse speciale care sa se bucure de pret redus in aceasta perioada. Pentru ca vorbim despre oferte care sunt disponibile de la Kaufland cu reduceri mari, lantul de hypermarket-uri impune deasemenea si restrictii in ceea ce priveste numarul de produse care pot fi cumparate de catre clienti, deci nu puteti cumpara in cantitati mari.

Kaufland impune aceasta limita pentru ca unii clienti au profitat prea mult de reduceri si au cumparat mai mult decat au nevoie, astfel ca incearca sa le ofere tuturor romanilor posibilitatea de a profita de promotii. Kaufland ofera reducerea speciala pentru aceste produse chiar la casa de marcat, astfel ca daca nu o vedeti la raft cand ajungeti la respectivele produse, e bine sa stiti ca la raft ea ar trebui sa fie aplicata de catre lantul de magazine.

Kaufland mai are si multe alte promotii extrem de bune de care oricine poate sa profite in aceasta perioada, asa ca ar fi bine sa va uitati dupa toate in magazinele sale din tara noastra.