Orange: Ultimele Zile de Surprize, ce Ofera GRATIS Romanilor

Orange lungime

Orange a intrat zilele acestea in ultimele zile in care le mai ofera clientilor din toata Romania un beneficiu foarte important, si ar fi bine sa profiti de el inainte ca acesta sa dispara pentru totdeauna. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor, cu detalii in aceasta pagina, din toata Romania posibilitatea timp de inca 7 zile sa activeze o optiune speciala care le aduce 100 GB timp de 3 luni de zile de la data activarii, acest trafic consumandu-se cu prioritate in raport cu cel alocat lunar.

Orange a creat aceasta optiune speciala pentru a le permite clientilor din toata Romania sa se bucure de posibilitatea de a sta pe internet oricat doresc fara sa se gandeasca la traficul consumat. Acesti 100 GB pot fi folositi exclusiv in Romania de catre clientii Orange, dar si pentru orice fel de nevoi au in momentul de fata, astfel ca pana il consumati puteti face orice doriti fara grija costului suplimentar, chiar daca traficul de internet a devenit totusi foarte ieftin.

Orange: Ultimele Zile de Surprize, ce Ofera GRATIS Romanilor

Orange le ofera deasemenea clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de internet nelimitat timp de 7 zile oricand au nevoie de acest lucru, iar asta tot multumita acestei promotii speciale din tara. Ca si in cazul de mai sus, vorbim despre trafic de internet care poate fi folosit exclusiv in Romania pentru orice aveti nevoie, dar de aceasta data nu ar trebui sa conteze ce cantitate de internet consumati pentru ca in mod normal traficul este nelimitat.

Orange permite activarea acestor doua optiuni doar clientilor care au cartele prepay si o extraoptiune de minim 6 euro credit, astfel ca daca aveti o alta extraoptiune mai ieftina nu veti putea beneficia de ceva. Ambele optiuni pot fi activate de catre clientii Orange din toara Romania exclusiv prin intermediul MyOrange, deci nu va ganditi ca veti putea face activarea de altundeva pentru ca nu se va intampla acest lucru, operatorul punand accent pe conturile online.

Orange ofera mai multe detalii despre aceasta promotie in cadrul website-ului sau, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a vedea toate detaliile acestei oferte speciale disponibila doar pana pe 15 septembrie.