BCR Romania: Toti Clientii Atentionati, ce Trebuie Sa Stie

BCR Romania mostenire

BCR Romania ii atentioneaza pe clientii din toata tara in legatura cu o serie de probleme foarte seriose pe care ei trebuie sa le aiba in atentie deoarece pot sa le cam dea viata peste cap daca sunt exploatate. Cei de la BCR Romania ii atentioneaza pe clientii din toata tara in legatura cu multiple metode de fraudare care sunt folosite in momentul de fata pentru a pacali romanii si a le fura banii din conturi, bani care in unele cazuri nici nu mai pot fi recuperati.

BCR Romania incearca prin sfaturile de pe website-ul sau sa ii invete pe romani cum sa se protejeze impotriva acestor pericole, mai ales ca unele dintre ele sunt atat de raspandite incat e greu sa fie trecute cu vederea. BCR Romania vorbeste in primul rand despre problemele care exista pe OLX, in principal, cu acei falsi cumparatori care cer datele cardurilor noastre pentru a ne face plati, dar care in realitate se folosesc de informatii pentru a ne fura banii.

BCR Romania: Toti Clientii Atentionati, ce Trebuie Sa Stie

BCR Romania vorbeste si despre metoda accidentul, una pe care inclusiv Politia Romana a adus-o in atentia noastra in repetate randuri pentru ca a facut foarte multe victime de-a lungul timpului. Metodele “mostenirea neasteptata” sau “loteria magica” sunt deasemenea mentionate, in ambele cazuri fiind vorba despre sume mari de bani care ne sunt prezentate ca fiind cuvenite noua, dar numai daca platim initial o anumita suma de bani pentru diverse proceduri legale si nu numai.

BCR Romania aduce in discutie si anunturile false cu masini ieftine pentru care se cere plata unui avans inainte de livrare, dar acei bani dispar pentru totdeauna uneori deoarece hotii sunt greu de gasit. BCR Romania aduce in cele din urma in discutie si problema carausilor de bani, adica persoanele care fie transporta sume de bani peste granite, fie accepta sa fie folosite conturile lor pentur transferurile de bani catre alte conturi pentru a ascunde urma beneficiarilor.

BCR Romania are pe website-ul sau toate informatiile despre care ar trebui sa stie oricine pentru a se proteja cat mai bine in fata acestor atacuri, iar vigilenta este cea pe care trebuie pus accentul.