CEC Bank: Mesajele de ATENTIONARE Transmise pentru Clienti

0

CEC Bank atacatori

CEC Bank transmite o serie de mesaje de atentionare la care trebuie sa fie in mod obligatoriu atenti toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca scopul lor este de a ii proteja impotriva unor posibile furturi. Mai exact, cei de la CEC Bank incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa inteleaga cum anume trebuie sa se protejeze impotriva fraudelor online care de mai bine de un an de zile au loc in mod constant si impotriva clientilor tuturor bancilor din Romania.

CEC Bank incepe sfaturile cu unul care are in vedere clonele website-ului sau, impreuna cu sectiunile care le permit clientilor sa administreze serviciile de internet banking, adica acelea care ne permit sa ne administram banii. CEC Bank spune ca atacatorii folosesc fie clone ale paginilor website-ului bancii, fie elementele sale in diverse alte pagini pentru a-i pacali pe clienti sa isi cedeze datele personale fara sa stie de fapt unde ajung respectivele date, din pacate.

CEC Bank: Mesajele de ATENTIONARE Transmise pentru Clienti

cec bank atacatori clienti

CEC Bank aduce in discutie inclusiv o alta problema foarte serioasa, mai exact ce a cumparatorilor falsi de pe OLX, adica aceea care incearca sa ne convinga sa le dam datele cardurilor pentru ca ei sa ne trimita banii pe produsele pe care le vindem. Acest tip de atac este in plina desfasurare de cateva luni bune fara ca bancile sa poata face ceva, din pacate, iar din cate se pare lucrurile continua intr-un trend extrem de ingrijorator cu OLX, astfel ca CEC Bank ne avertizeaza sa nu cadem in plasa atacatorilor.

CEC Bank vorbeste in final si despre mail-urile venite de la entitati care par sa fie persoane ce reprezinta banca, dar care in realitate sunt atacatorii care incearca sa ne pacaleasca acum. Trebie sa fim extrem de atenti la ceea ce spune CEC Bank in momentul de fata pentru a ne proteja cat putem de bine impotriva atacurilor aflate in desfasurare, iar asta pentru ca banii pe care atacatorii ii fura sunt extrem de greu, sau chiar imposibil de recuperat.

CEC Bank a avut cel mai probabil parte de destui clienti care au cazut in plasa atacatorilor si au avut banii furati, asa ca trebuie sa aveti foarte mare grija la ceea ce se intampla.