Huawei Lucreaza la Noi Telefoane care pot fi Revolutionare

Huawei revolutie

Huawei lucreaza la noi modele de telefoane care au capacitatea de a fi revolutionare, iar asta pentru ca ar urma sa aduca pe piata ceva ce lumea asteapta de foarte multa vreme, mai exact, smartphone-uri cu ecrane flexibile care se ruleaza, nu doar se pliaza.

Huawei ar vrea sa vina pe piata cu un produs revolutionar pentru a atrage iar atentia asupra telefoanelor sale, dar problema este ca ecranele de acest gen sunt inca foarte departe de a fi pregatite pentru a fi incluse in produse comercializate la scara larga.

Huawei ar putea revolutiona lumea telefoanelor cu dispozitive care au ecrane care se ruleaza, dar asta numai daca ele vor fi intr-adevar utile pentru oameni, daca experienta oferita de aceasta tehnologie va fi una fara cusur, daca, daca, daca.

Huawei nu a facut pana acum vreo revolutie reala in lumea telefoanelor, nu una similara cu cea facuta de catre Apple cu iPhone, chiar daca se lauda de cativa ani cu cele mai bune camere pentru telefoane, dar fara a revolutiona in vreun fel telefoanele in sine.

“Producătorul chinez de smartphone-uri Huawei ar fi depus un brevet pentru smartphone-uri cu afișaj rulabil și suport pentru controlul gesturilor. Producătorul de smartphone-uri a depus un brevet la Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) pentru o nouă metodă pentru un afișaj pliabil controlabil cu efect haptic și sonor. Huawei le-ar permite utilizatorilor să controleze extensia ecranului prin glisări fizice ale degetelor, completate cu feedback haptic și alerte audio.”

Huawei lucreaza totusi la foarte multe tehnologii pentru telefoane mobile, si le breveteaza inainte de a le include in terminale, insa de la brevet si pana la produs finit este o cale foarte lunga si foarte multe se pot intampla in acest timp, din pacate.