Kaufland: ce Ofera GRATUIT Oricaror Romani din Toata Tara

Kaufland explicatii

Kaufland continua seria promotiilor extrem de interesante in toata tara, iar asta pentru ca vre asa le ofere gratuit romanilor ceva de care orice client al sau s-ar bucura sa primeasca pentru cumparaturile facute. Cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitaea de a beneficia de vouchere de cumparaturi daca ofera informatii cu privire la felul in care au decurs sesiunile de cumparaturi cand au mers in magazinele lantului.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala de foarte multa vreme, iar asta pentru ca vrea in mod constant sa afle inforamtii cu privire la ceea ce se intampla in magazinele sale din toata tara. Clientii care sunt inteesati sa profite de aceasta promotie trebuie doar sa completeze un formular de pe website-ul lantului de hypermarket-uri si sa explice experienta de care au avut parte atunci cand au mers la cumparaturi, inregistrand si bonul de cumparaturi pentru vizita.

Kaufland: ce Ofera GRATUIT Oricaror Romani din Toata Tara

Kaufland le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare pentru decizia de a furniza informatii cu privire la experienta de cumparaturi de care au parte in oricare dintre locatii. Cei de la Kaufland se folosesc de aceste informatii pentru a imbunatati experienta de care au parte clientii din toata tara cand merg la cumparaturi oriunde au nevoie, iar asta pentru ca de la angajati nu vine intotdeauna feedback-ul complet.

Kaufland permite folosirea acestor vouchere de cumparaturi pentru achizitia oricarui tip de produse din magazinele sale, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la ceea ce puteti face efectiv cu ele. Kaufland ofera cate 10 vouchere de acest gen in fiecare luna pentru clientii care furnizeaza informatii despre experienta pe care au avut-o facand cumparaturi in magazinele sale, deci aveti destule sanse pentru a castiga ce va intereseaza.

Kaufland are mai multe informatii despre aceasta promotie disponibile pe website-ul sau pentru oricine este interesat sa afle mai multe despre ceea ce se intampla acum cu ele.