Calea Lactee: INCREDIBILA Descoperire Istorica a Omenirii

Calea Lactee spectru

Calea Lactee este din nou in centrul unei incredibile descoperiri facute in premiera de catre oamenii de stiinta, iar de aceasta data ei au ramas complet surprinsi de ceea ce se intampla in galaxia noastra. Mai exact, oamenii de stiinta au descoperit un semnal radio misterios care provine din centrul galaxiei Calea Lactee, insa spre deosebire de celelalte inregistrate pana acum, oamenii de stiinta inca nu stiu ce anume il produce pe cel preluat de aceasta data.

Calea Lactee ar avea aceasta sursa radio vizibila cu o luminozitate ridicata in spectrul radio timp de cate 4 saptamani la rand, dupa care dispare complet, lasand oamenii de stiinta cu foarte multe intrebari. Oamenii de stiinta spun ca pana in momentul de fata nu au mai observat vreun obiect din univers care sa emita un asemenea tip de semnal radio, care se tot repeta, astfel ca sunt de parere ca au descoperit in Calea Lactee un nou tip de obiect spatial.

Calea Lactee: INCREDIBILA Descoperire Istorica a Omenirii

Calea Lactee a avut detectat acest semnal radio timp de un an de zile intre verile anilor 2019 si 2020, el fiind observat de 13 ori in aceasta perioada, insa niciodata nu a fost inregistrat pentru mai mult de 4 saptamani la rand. Semnalul emis din centrul galaxiei Calea Lactee este inregistrat doar in spectrul radio, nu si in altele, iar asta elimina posibilitatea ca el sa provina de la vreun obiect cunoscut, care de obicei e inregistrat in prin alte semnale detectabile.

“Astronomii au detectat un semnal radio ciudat, care se repetă, în apropierea centrului Căii Lactee și este diferit de orice altă semnătură energetică studiată vreodată. Sursa de energie este extrem de sclipitoare, apare strălucitoare în spectrul radio săptămâni la rând și apoi dispare complet într-o zi. Acest comportament nu se potrivește cu profilul oricărui tip cunoscut de corp ceresc, au scris cercetătorii în studiul lor și, prin urmare, poate reprezenta „o nouă clasă de obiecte care sunt descoperite prin imagistica radio”.”

Calea Lactee ar putea dezvalui pentru omenire un nou tip de obiect cosmic despre care nimeni nu a avut idee pana acum si care ar putea oferi intr-un final mai mult informatii despre univers. Oamenii de stiinta inca observa aceasta sursa misterioasa a semnalului radio din Calea Lactee si spera sa obtina mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla, insa deocamdata n-au nici cea mai vaga idee cu privire la ceea ce ar trebui sa avem in materie de asteptari.

Calea Lactee este casa pentru milioane peste milioane de obiecte cosmice, si inca exista multe nedescoperite din cauza pozitiei noastre in interiorul galaxiei din care facem parte.