Romania: Situatie tot mai Alarmanta in Multe Zone din Tara

Romania Situatie Alarmanta Multe Zone TaraRomania Situatie Alarmanta Multe Zone Tara

Romania inregistreaza tot mai multe infectari pe zi ce trece, astazi depasindu-se bariera de 2200 de noi cazuri dupa multe luni in care situatia a fost mult mai buna, iar lucrurile incep sa devina foarte serioase in multe zone din tara noastra.

Romania inregistreaza mai multe judete care au depasit rate de incidenta de 1/1000 de locuitori, insa si altele care se apropie cu pasi destul de repezi de aceasta cifra, iar ea aduce noi restrictii pentru romanii care se afla in respectivele judete din tara.

Romania are in momentul de fata 6 judete care inregistreaza rate de incidenta de peste 1/1000 de locuitori, acestea fiind Bistrita – Nasaud, Cluj, Ilfov, Satu Mare, Timis si Bucuresti, iar in unele localitati din aceste judete deja au fost reimpuse anumite restrictii.

Romania mai are si alte judete in care ratele de incidenta au depasit 0.5/1000 de locuitori in ultimele 14 zile si se indreapta rapid spre rate de incidenta de 1/1000 de locuitori, asta in timp ce judetele mentionate anterior se indreapta spre rate de incidenta de 2/1000 de locuitori.

Romania Situatie Alarmanta Multe Zone Tara tabel

Romania este “lovita” in plin de valul 4 de infectari cu Coronavirus, iar dupa cum arata cifrele se pare ca ne asteapta cateva luni cu explozii de cazuri noi, mai ales ca incepe scoala si mobilitatea va creste, acest lucru urmand a genera noi focare de infectari in mai toata tara.