iPhone 13: Noi Culori si Schimbari pentru Spatiul de Stocare

iPhone 13 optiuni

iPhone 13 este noua serie de telefoane pe care compania Apple o va dezvalui in mod oficial in data de 14 septembrie pentru clientii din intreaga lume, compania americana dorind sa puna in vanzare produsele incepand cu data de 24 septembrie, precomenzile urmand a fi deschise pe 17 septembrie.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max sunt cele 4 modele de telefoane pe care Apple le va vinde pentru clientii din toata lumea, iar conform unor informatii aparute astazi se pare ca ele vor veni cu noi culori, dar si mai mult spatiu de stocare inclus.

iPhone 13 si iPhone 13 Mini vor fi oferite intr-o noua culoare roz in locul celei verzi, numarul total ramanand 6, in timp ce iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max vor fi oferite intr-o noua culoare neagra, care o inlocuieste pe cea gri, iar culoarea albastra este inlocuita cu una bronz.

iPhone 13 si iPhone 13 Mini vor fi oferite doar cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare de catre Apple, iar pentru iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max vom avea aceleasi optiuni cu 128 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, deci in cazul modelelor mai scumpe nu se schimba nimic.

Toate modelele din seria iPhone 13 vor fi lansate de catre Apple in acelasi timp, conform informatiilor celor mai recente, iar in prima tura de lansari vor fi incluse tarile cele mai importante pentur Apple, in timp ce in a doua vom vedea o selectie ceva mai redusa, asa cum e si normal.