Instagram: Importanta Schimbare Facuta in SECRET, ce Schimba

Instagram favorite

Instagram lucreaza in secret la foarte multe schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume care folosesc platforma in fiecare zi, iar astazi avem una foarte importanta dezvaluita inainte de a fi lansata. Mai jos puteti vedea o modificare noua pe care Instagram o face in ideea de a le oferi oamenilor posibilitatea de a vedea mai usor postarile persoanelor “favorite” din cadrul platformei, o noua sectiune numita “Favorites”, “Favorite” fiind integrata in versiunile beta ale aplicatiei pentru telefoane.

Instagram a creat aceasta sectiune pentru a ne permite sa gasim mai usor postarile persoanelor favorite din platforma, insa conform celui care a descoperit schimbarea, ea va aduce si una pentru feed-ul de noutati. Se pare ca Instagram va prioritiza conturile adaugate in aceasta lista de “favorite”, iar postarile facute de ele vor fi vizibile cu prioritate in feed-ul de noutati, ceva ce ar putea fi extrem de util pentru multi dintre utilizatori.

Instagram: Importanta Schimbare Facuta in SECRET, ce Schimba

Instagram favorite sectiune

Instagram isi modifica algoritmii de afisare a noutatilor in feed parca mai des decat Facebook, iar aceasta modificare va schimba foarte mult felul in care oamenii vor vedea informatiile in cadrul sau. Puteti vedea in imaginea de mai sus ca Instagram mentioneaza faptul ca postarile conturilor favorite vor aparea cu prioritate in feed-ul de noutati, astfel ca lumea este informata in legatura cu felul in care va fi influentata afisarea de informatii in cadrul sau.

Instagram favorite setari

Instagram pare sa caute in mod constant sa le ofere cate ceva nou utilizatorilor platformei de mesagerie, iar includerea unei sectiuni in care sa avem conturi favorite trebuia sa vina de ceva vreme. Instagram nu va notifica persoanele cand au conturile adaugate in lista de conturi favorite a cuiva, ceea ce este perfect normal pentru ca nici Twitter, de exemplu, desi poate pentru unii actiunea ar fi un factor motivator pentru a face continut mai mult, sau mai bun.

Instagram testeaza aceasta modificare pentru platforma doar in cadrul versiunilor beta ale aplicatiilor sale deocamdata, asa ca ramane sa vedem cand ar putea fi ea lansata pentru utilizatorii obisnuiti.