BRD Romania: Vestea PROASTA pentru Multi Clienti din Tara

BRD Romania amanare

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, are o veste foarte proasta pentru multi dintre clientii care-i folosesc serviciile in momentul de fata, iar asta pentru ca inca nu a reusit sa le ofere ceva ce asteapta. Mai exact, cei de la BRD Romania inca sunt departe de a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a isi inregistra cardurile VISA in Apple Pay, sau Google Pay, chiar daca ambele servicii sunt disponibile in mod oficial in tara noastra.

BRD Romania a implementat de ceva vreme suport pentru Apple Pay in Romania, dupa cum prea bine stiti deja, Google Pay fiind lansat abia anul acesta, insa clientii bancii care au carduri VISA nu le pot folosi. Cei de la BRD Romania n-au oferit vreo explicatie pentru decizia de a lasa acesti clienti fara posibilitatea de a folosi cardurile VISA impreuna cu aceste sisteme de plati, insa intr-un raspuns oferit unui client, banca a reconfirmat faptul ca nu intentioneaza sa faca asta curand.

BRD Romania: Vestea PROASTA pentru Multi Clienti din Tara

BRD Romania spune ca deocamdata nu are vreo data clara la care ar putea fi oferit suport pentru utilizarea cardurilor VISA ale clientilor cu Apple Pay si Google Pay, astfel ca asteptarea continua, din pacate. BRD Romania are cel mai probabil clienti care in vasta lor majoritate folosesc carduri Mastercard, nu VISA, precum se intampla la alte banci, iar asta pentru ca alta explicatie logica nu ar exista pentru ceea ce se intampla in momentul de fata cu aceste decizii.

BRD Romania surprinde multi clienti cu decizia de a refuza in continuare sa ofere suport pentru cardurile VISA cand vine vorba despre folosirea Apple Pay si Google Pay, dar aceasta este situatia in momentul de fata. E foarte posibil ca BRD Romania sa decida sa-si schimbe strategia foarte curand, iar aceasta ar fi o veste excelenta pentru clientii din toata tara, insa ramane de vazut cand anume ar putea face acest lucru pentru a-i multumi pe clienti.

BRD Romania ofera intre timp doar posibilitatea de a folosi carduri Mastercard pentru plati mobile, dar nu are si un sistem propriu de plati mobile pentru Android.