Orange: Ultimele Zile de GRATUITATI, ce Poti Primi Chiar Azi

Orange suplimentare

Orange isi surprinde clientii din toata Romania cu o serie de gratuitati speciale in aceasta perioada din an, iar asta pentru ca mai vorbim despre ultimele zile in care ele sunt oferite pentru oricine este dornic sa profite de ele. Cei de la Orange au lansat acum cateva luni o campanie speciala cu premii pentru clienti numita Pinata Party si a decis sa ofere pentru milioane de oameni cateva milioane de premii sub forma de bonusuri pentru serviciile sale.

Orange a anuntat inca de pe atunci ca desfasoara toata aceasta promotie exclusiv prin intermediul aplicatiei MyOrange, deci nu puteti sa beneficiati in vreo alta parte de premiile pe care le ofera operatorul. Orange le ofera clientilor cu cartele prepay, sau cu anumite abonamente, posibilitatea de a castiga unul dintre bonusurile speciale care sunt oferite gratuit, in general, pentru o perioada de 30 de zile, iar ceea ce se ofera se consuma cu prioritate.

Orange: Ultimele Zile de GRATUITATI, ce Poti Primi Chiar Azi

Orange le ofera clientilor posibilitatea de a primi gratuit pachete de 10/50/100 GB de trafic national, sau si in roaming, cu limite, vouchere de reducere de diverse valori, sau procente, plus minute nationale/internationale. Orange are deasemenea printre premii si unul cu internet nelimitat timp de o luna de zile, puncte pentru magazinul online, sau chiar acces la anumite canale Orange TV Go care in mod normal necesita achizitia unei extraoptiuni pentru a le vedea.

Orange le cere clientilor sa intre in aplicatia sa MyOrange si sa sparga pinata din sectiunea speciala de promotii pentru a vedea ce anume au castigat de la operatorul de telecomunicatii pentru o luna de zile. Ideea in sine este una foarte buna pentru ca asa oamenii au ocazia de a se bucura de aceste promotii care in mod obisnuit nu ar fi oferite de catre cei de la Orange, sau chiar de catre oricare alt operator de telecomunicatii acum.

Orange desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp in Romania, iar daca un profitati de ea pana pe data de 14 septembrie, s-ar putea sa regretati ca ati pierdut-o.