Gaura Neagra: Noua Descoperire INCREDIBILA a Omenirii

Gaura Neagra presiune

Gaura neagra, cel mai misterios obiect din cadrul universului, a ascuns pana recent un foarte mare mister fata de intreaga omenire, insa oamenii de stiinta au dezvaluit ca au facut o noua descoperire istorica. Mai exact, oamenii de stiinta spun ca au descoperit recent faptul ca gaura neagra exercita presiune in spatiul cosmic din apropierea sa, ceva ce pana acum oamenii de stiinta nici macar n-au crescut ca ar fi posibil, dar iata ca nu se opresc din a surprinde omenirea.

Gaura neagra a avut aceasta descoperire impresionanta facuta in ziua de Craciun a anului 2020, oamenii de stiinta reusind sa explice o partea a observatiilor pe care le inregistrau, dar despre care nu stiau prea multe. Ei au ajuns la concluzia ca presiunea exercitata de catre o gaura neagra pe mediul sau inconjurator este un efect al gravitatii cuantice, iar asa au reusit sa intre in istorie cu o descoperire facuta in premiera pentru intreaga omenire.

Gaura Neagra: Noua Descoperire INCREDIBILA pentru Omenire

Gaura neagra a vut acum cateva decenii facuta o impresionanta descoperire de catre celebrul cercetator Stephen Hawking, el dezvaluind ca aceste obiecte din univers emit caldura in mediul din jurul lor. Acum oamenii de stiinta din Marea Britanie au mers mai departe si au confirmat faptul ca in jurul gaurilor negre exista si o presiune puternica pe care acestea o exercita si care cel mai probabil afecteaza modul in care obiectele care se apropie de ele sunt distruse.

“Intuiția reperului lui Hawking conform căreia găurile negre nu sunt negre, dar au un spectru de radiații care este foarte asemănător cu cel al unui corp negru face din găurile negre un laborator ideal pentru a investiga interacțiunea dintre mecanica cuantică, gravitația și termodinamica. Munca noastră este un pas în această direcție și, deși presiunea exercitată de gaura neagră pe care o studiam este mică, faptul că este prezentă deschide multiple posibilități noi, cuprinzând studiul astrofizicii, fizicii particulelor și fizicii cuantice.”

Gaura neagra este cunoscuta de catre oamenii de stiinta ca un obiect capabil sa distruga tot ceea ce se apropie de el, insa aceasta noua descoperire importanta ne arata ca inca mai avem multe de invatat. Multumita acestei descoperiri privind preisunea din apropierea unei gauri negre, oamenii de stiinta pot merge mai departe pentru a face si altele care au legatura cu aceste obiecte foarte importante si periculoase din universul nostru.

Gaura neagra va ramane pentru multa vreme un obiect care le va da mari batai de cap oamenilor de stiinta, asa ca ramane doar sa vedem ce anume vor mai reusi ei sa descopere de-a lungul anilor.