Netflix: Noi Seriale si Filme LANSATE Oficial pentru Romania

Netflix convingere

Netflix a anuntat in mod oficial lansarile unor noi filme si seriale in Romania in cursul acestor zile, platforma de streaming video la cerere avand surprize interesante pregatite pentru abonatii sai in aceasta perioada. Poate unul dintre cele mai importante sezoane noi pentru un serial poplar este ultimul al serialului Lucifer, el fiind disponibil din data de 10 septembrie in cadrul Netflix, astfel ca daca sunteti fani ai sai, puteti sa urmariti chiar acum ultimele creatii.

Netflix a anuntat inca de acum cateva luni de zile ca va oferi ultimul sezon al Lucifer incepand cu data de 10 septembrie pentru abonatii din toata lumea, ei bine nu chiar toata lumea, pentru ca nu e oferit in toate tarile, dar in Romania e disponibil. Separat de ultimul sezon al Lucifer, cei de la Netflix au lansat inclusiv filmul Kate, unul cu multa actiune si actori cunoscuti, iar aici ar putea fi startul unei noi serii interesante de filme de actiune de la platforma.

Netflix: Noi Seriale si Filme LANSATE Oficial pentru Romania

Netflix convingere abonati

Netflix a surprins cu un nou serial foarte interesant care se numeste On the Verge, primul sezon fiind disponibil chiar de zilele trecute pentru abonatii din toata lumea, si deja se discuta despre al doilea sezon. Daca sunteti interesati de povestea dintre Malcom X si Muhammad Ali, atunci Blood Brothers este o noua creatie pe care ar trebui sa o urmariti in cursul acestor zile, ea fiind deasemenea disponibila in cadrul Netflix pentru toti cei interesati de ea.

Netflix a lansat Metal Shop Masters si Prey pentru abonatii din toata lumea, iar daca nu aveti ce face in cursul acestui weekend, atunci puteti sa urmariti inclusiv Octonauts: Above & Beyond. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, cei de la Netflix au avut o saptamana destul de ocupata, iar asta pentru ca este vorba despre foarte multe lansari care au fost pregatite pentru abonatii din toata lumea, iar asta inseamna ca avem ce sa vedem nou.

Netflix mai are pregatite si multe alte tiluri foarte interesante pentru abonatii sai, asa ca ramane doar sa vedem cat va dura pana cand va mai lansa si alte filme, sau seriale, pe care le are in pregatire de ceva vreme.