Raiffeisen Bank: Schimbarile Anuntate Oficial pentru Clienti

Raiffeisen Bank reparat

Raiffeisen Bank a dezvaluit noi schimbari pentru clienti sai din toata Romania, schimbari despre care ar trebui sa stie oricare dintre clientii care in momentul de fata folosesc serviciile bancii pentru orice au nevoie. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au actualizat aplicatia Smart Mobile pentru telefoanele Android, noua versiune fiind pusa in distributie prin intermediul Google Play Store, acolo unde exista aplicatiile oficiale de la o multitudine de companii.

Raiffeisen Bank mentioneaza in lista oficiala de schimbari faptul ca a implementat o serie de noutati pentru utilizatorii care o folosesc si e bine sa stiti ce se intampla pentru ca noputatile sunt de bun augur pentru noi. Cei de la Raiffeisen Bank spun ca au actualizat aplicatia Smart Mobile pentru a rezolva o serie de probleme care au fost descoperite in cadrul versiunii anterioare a aplicatiei pentru telefoane, deci experienta de folosire ar trebui sa fie mai buna.

Raiffeisen Bank: Schimbarile Anuntate Oficial pentru Clienti

Raiffeisen Bank a lansat aceasta actualizare cu doar cateva zile inainte sa faca noi lucrari de mentenanta pentru inrastructura online prin intermediul careia le ofera clientilor posibilitatea de a folosi serviciile sale. Din pacate nu stim ce fel de probleme au fost rezolvate de catre cei de la Raiffeisen Bank pentru clientii care-i folosesc aplicatia, dar indiferent de situatie, actualizarea ar trebui lansata pentru a va bucura de o experienta generala mai buna cu ea.

Raiffeisen Bank ofera prin intermediul aplicatiei Smart Mobile posibilitatea de a controla conturile bancare pe care le au de la banca, dar si de a face o multitudine de alte lucruri, direct de pe telefoanele mobile. Unul dintre aceste lucruri este confirmarea platilor online facute folosind un card emis de catre Raiffeisen Bank, deci ea este obligatorie pentru toti cei care vor sa faca vreo tranzactie online in orice moment, asa ca e bine sa o aveti.

Raiffeisen Bank distribuie toate aplicatiile sale mobile prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum si ar trebui sa le instalati exclusiv de acolo daca aveti nevoie de ele.