Romania: Anunt Alarmant privind Noi Restrictii in Septembrie

Romania Anunt Alarmant Restrictii Septembrie

Romania trece in aceasta perioada printr-un val 4 de infectari cu noul Coronavirus care genereaza extrem de multa ingrijorare pentru extrem de multa lume, dar din pacate asta nu e tot deoarece numarul de cazuri noi a crescut exponential in ultimele zile, si asta e grav.

Romania a depasit rata de incidenta de 1/1000 de locuitori ca medie la nivel national, ceea ce inseamna ca foarte multe judete din tara se apropie de acest prag, in timp ce altele l-au depasit cu mult, iar asta inseamna ca restrictiile vor reveni in multe zone deja, in timp ce in altele au revenit.

Romania trece printr-un val 4 de infectari atat de important incat avem deja 7 localitati care sunt in carantina din cauza numarului mare de cazuri noi de Coronavirus, iar din moment ce de la o saptamana la alta numarul de noi cazuri zilnice creste cu peste 50%, situatia nu e buna.

Romania inregistreaza un trend crescator de infectari in toate judetele din tara, iar 9 judete au depasit deja rata de incidenta de 1/1000 de locuitori, alte 6 fiind foarte aproape de a o atinge, asta in timp ce 3 au depasit rata de incidenta de 1.5/1000 de locuitori, iar alte 3 o vor depasi probabil chiar maine.

Romania Anunt Alarmant Restrictii Septembrie tabel

Romania a avut in primavara impuse restrictii la nivel national din cauza ratelor de incidenta mari, inclusiv a celei cumulate la nivel national, iar dupa cum se prezinta situatia acum, e posibil ca pana la finl de septembrie ele sa revina daca numarul de cazuri va continua cu cresterile uriase de pana acum.