BANCA Transilvania: ALERTA de Ultima Ora catre TOTI Clientii

BANCA Transilvania ascuns

BANCA Transilvania transmite un nou mesaj de alerta pentru toti clientii sai din toata Romania, iar desigur ca daca te numeri printre ei, ar trebui sa fii extrem de atent la ceea ce spune acum institutia financiara. Cei de la BANCA Transilvania le transmit clientilor din toata Romania un foarte important mesaj de alerta care are le gatura cu informatii pe care ar trebui sa le tina secrete in fata oricaror persoane necunoscute care le solicita acum.

BANCA Transilvania revine cu acest mesaj de alerta transmis astazi, iar asta pentru ca am vazut unul similar publicat de catre banca zilele trecute, scopul fiind de a ii ajuta pe oameni sa ramana in siguranta in aceasta perioada. BANCA Transilvania incearca sa ii protejeze pe clientii sai din toata Romania in fata atacurilor de tip phishing care, din pacate, au loc in numar tot mai mare in aceasta perioada, si care pot lasa oamenii fara multi bani.

BANCA Transilvania: ALERTA de Ultima Ora catre TOTI Clientii

BANCA Transilvania ii directioneaza pe clientii sai din toata Romania catre o pagina speciala care exista in website-ul sau si in care are informatii pentru o varietate de situatii in care securitatea datelor poate fi pusa in pericol. Dupa cum veti putea vedea in pagina dedicata din cadrul website-ului celor de la BANCA Transilvania, acolo exista informatii cu privire la securitatea banca pe internet, la securitatea aplicatiilor mobile bancare, si nu doar atat.

BANCA Transilvania le transmite clientilor ca principala problema care exista in momentul de fata are in centru atacurile de tip phishing, cele prin care clientii sunt pacaliti sa furnizeze o varietate de informatii confidentiale. Cei care obtin acces la aceste informatii ale clientilor BANCA Transilvania ar putea sa se logheze in conturile lor pentru a fura bani, sau in cele mai bune cazuri ar putea doar sa obtina datele pentru anumite carduri, acestea putand fi blocate mai usor.

BANCA Transilvania are o varietate de informatii extrem de importante listate in cadrul website-ului sau pentru toti clientii romani, si ar trebui sa fiti foarte vigilenti in legatura cu tot ceea ce ne este transmis in momentul de fata acolo.