WhatsApp: TRUCUL Ascuns de care Aveai Nevoie pentru Telefon

WhatsApp recuperare

WhatsApp are dezvaluit un grozav truc ascuns de care aveai nevoie pe telefonul tau cu iPhone, sau Android, iar asta in conditiile in care platforma de mesagerie inca nu are chiar toate functiile pe care le dorim. Mai exact, cei de la WhatsApp au implementat de ceva vreme o functie speciala pentru utilizatorii iPhone si Android care le permite oamenilor sa stearga mesajele pe care le-au trimis in conversatii, dar nu doar din telefoanele lor, ci si din cele ale interlocutorilor.

WhatsApp a implementat aceasta schimbare de ceva vreme pentru telefoanele oamenilor, insa nu toata lumea a fost chiar atat de pozitiv impresionata de ceea ce aduce ea, astfel ca unii s-au plans din cauza lipsei unei functii majore. Mai exact, cei de la WhatsApp nu au implementat pentru telefoanele iPhone si Android o functie care sa permita implementarea acelor mesaje, iar asta e logic pentru ca nici nu ar trebi sa se intample acest lucru.

WhatsApp: TRUCUL Ascuns de care Aveai Nevoie pentru Telefon

WhatsApp a gandit lucrurile intr-un fel, insa asa cum am fost obisnuiti de multe ori, nu tot ceea ce e creat intr-un fel de companie si trebuie sa ramana asa pentru totdeauna. In aceasta idee, daca vreti sa recuperati mesajele primite, dar sterse de catre cei care le-au trimis, atunci exista pentru WhatsApp aplicatii speciale care va pot ajuta acestea fiind disponibile in Google Play Store cu diverse denumiri, dintre cele mai cunoscute fiind : Notification History Log.

WhatsApp nu recomanda folosirea aplicatiilor de acest gen pentru ca ele impun ca toate conversatiile sa treaca prin ele deoarece doar asa pot fi recuperate mesajele sterse, pentru ca sunt salvate de catre ele. In aceasta idee, trebuie sa fiti extrem de atenti cu aplicatiile de acest gen pentru ca e bine sa stiti ca tot ceea ce vorbiti prin WhatsApp va fi transferat in ele, iar cei care le-au facut ar putea sa vada mesajele, inclusiv eventuale date sensibile din ele.

WhatsApp nu va oferi prea curand vreo functie cu privire la recuperarea mesajelor care au fost sterse din aplicatii si este foarte important sa stiti acest lucru in momentul de fata.