ING Bank: ATENTIE! Schimbari Oficiale Anuntate catre Clienti

ING Bank trimitere

ING Bank face o noua serie de schimbari importante pentru clientii din Romania intreaga, iar toti clientii sunt vizati de un mesaj despre care ar trebui sa stie chiar in acest moment. Mai exact, ING Bank a actualizat iar aplicatia Hoembank pentru telefoanele iPhone si Android, iar desigur ca in cazul sau a implementat o serie de modificari menite sa imbunatateasca experienta generala de folosire a serviciilor sale bancare direct din telefoanele noastre.

ING Bank spune ca pentru clientii sai din toata Romania a decis sa implementeze o serie de modificari care au menirea de a imbunatati sistemul care a fost gandit pentru a permite localizarea bancomatelor. Separat de asta, ING Bank a facut o schimbare pentru AliasPay, serviciul pe care l-a integrat pentru a permite transferurile de bani instant intre bancile din Romania care il au deasemenea, dar fara a mai folosi si contul IBAN, ci doar un numar de telefon.

ING Bank: ATENTIE! Schimbari Oficiale Anuntate catre Clienti

ING Bank spune deasemenea ca a facut si alte cateva imbunatatiri pentru aplicatia sa, iar aici probabil vorbim despre rezolvarea unor probleme minore si imbunatatirea perfomantelor generale. Cam asta se intampla de fiecare data cand ING Bank, sau orice alta banca, isi actualizeaza aplicatiile pe care le ofera pentru clienti, scopul fiind ca oamenii sa se bucure de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre serviciile pe care vor sa le administreze oricand au nevoie.

ING Bank a implementat in actualizarea anterioara foarte multe schimbari importante pentru clientii sai din intreaga lume, astfel ca acum a facut doar schimbari mai mici pentru a oferi o expreienta si mai buna. ING Bank a promis acum cateva luni ca pregateste implementarea unei serii de schimbari majore pentru aplicatia sa dedicata iPhone si Android, unele dintre ele venind deja, altele fiind in plin proces de pregatire, dci ne mai asteapta surprize bune.

ING Bank isi distribuie aplicatia pentru iPhone si Android in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store si nu ar trebui sa le descarcat de altundeva pentru a nu risca sa va umpleti telefoanele de malware.