BCR Romania: Serioasa AVERTIZARE pentru Toti Clientii Tarii

BCR Romania rascumparare

BCR Romania transmite o foarte serioasa avertizare pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in discutie o problema extrem de mare cu care se confrunta multa lume. Mai exact, cei de la BCR Romania le vorbesc tuturor clientilor din Romania despre o problema foarte serioasa care vizeaza atacurile de tip ransomware, atacuri care din pacate au afectat si un numar mare de romani din tara in ultimii 2 ani de zile.

BCR Romania vorbeste intr-o pagina speciala de pe website-ul sau despre aceasta problema extrem de serioasa, dar si despre modul in care oricare dintre clientii sai se pot proteja impotriva atacurilor de acest gen acum. Pentru inceput, cei de la BCR Romania ofera o serie de sfaturi de la Bitdefender pentru romanii care au fost victimele unor atacuri de tip ransomware, si le spune ca nu ar trebui sa plateasca vreun ban hackerilor.

BCR Romania: Serioasa AVERTIZARE pentru Toti Clientii Tarii

BCR Romania rascumparare date

BCR Romania le transmite romanilor trei motive pentru a nu le plati hackerilor bani in cazul atacurilor de tip ransomware, primul dintre ele fiind ca nu exista vreo garantie ca plata va duce la recuperarea acelor date. Al doilea motiv enuntat de BCR Romania este ca din momentul in care platesc pentru a obtine acces la date, ele se transforma in victime sigure pentru hackeri si vor fi tinta unor viitoare atacuri pentru ca sunt dispuse sa plateasca pentru datele lor.

BCR Romania spune deasemenea ca banii pe care atacatorii ii obtin de la victime ii ajuta sa isi continue munca si sa faca software mai periculos, deci nu ar trebui sa platim hackerii pentru recuperarea datelor. BCR Romania ofera in website-ul sau si cateva recomandari menite sa previna transformarea clientilor in victime ale hackerilor, dar si protejarea datelor sensibile pe care acestia le-ar putea avea criptate de catre hackeri daca devin victimele lor.

BCR Romania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara cu aceste sfaturi pentru ca ei sa stie cum sa fie mereu protejati de eventualitatea in care ar putea deveni victime sigure ale hackerilor.