Orange: Oficial, ce le da GRATUIT Clientilor Impreuna cu HBO

Orange favorite

Orange a anuntat in mod oficial o foarte mare surpriza pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere, impreuna cu cei de la HBO in mod gratuit ceva ce probabil ca putini se asteptau sa primeasca. Orange a gandit aceasta campanie special pentru clientii care au abonamente de internet fix, sau televiziune, astfel ca doar ei pot sa participe la ceea ce este oferit, dar chiar si asa, vorbim despre vesti extrem de bune care ar trebui sa fie in atenti tuturor.

Orange spune ca oricare dintre clientii sai din Romania au posibilitatea de a participa la aceasta campanie speciala prin simpla lasare a unui comentariu pe pagina sa de pe reteaua de socializare Facebook. In acel comentariu clientii Orange care au acele servicii trebuie sa spuna care a fost serialul lor preferat de la HBO, chiar daca nu aveti HBO sau HBO Go incluse in abonamentul vostru, astfel ca trebuie doar sa va inscrieti pentru a participa.

Orange: Oficial, ce le da GRATUIT Clientilor Impreuna cu HBO

Orange a pregatit pentru clientii sai din toata Romania 3 premii in valoare de cate 1200 de LEI fiecare, iar desi numarul de premii este foarte mic, valoarea fiecaruia in parte este mare. Fiecare premiu Orange include un troller, un rucsac, o pereche de casti wireless, un powerbank, o agenda, un air diffuser, o boxa portabila, o pernuta de calatorie si o lampa magnetica, deci nu exista motive sa nu participati la aceasta campanie interesanta.

Orange are toate detaliile acestei promotii speciale disponibile chiar in cadrul website-ului sau in momentul de fata, astfel ca oricine poate sa vada exact ce se intampla in cadrul sau. Ar fi bine sa consultati regulamentul pe care cei de la Orange l-au gandit pentru promotia care este in plin proces de desfasurare in momentul de fata pentru a putea vedea si mai clar care sunt conditiile de participare si ce ar trebui sa stiti pentru a putea castiga.

Orange desfasoara aceasta promotie speciala pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca ar fi bine sa profitati de ea cat inca este disponibila pentru noi toti.