Coronavirus: Vaccinarea Obligatorie Propusa Guvernului Romaniei

Coronavirus Vaccinarea Obligatorie Propusa Guvernului Romaniei

Vaccinarea unor categorii de persoane urmeaza sa fie propusa Guvernului Romaniei de catre Nelu Tataru, consilier onorific al primului-ministru al Romaniei, iar aici vedem ceva ce se aplica deja in anumite tari din Europa pentru a se reduce raspandirea variantei Delta.

Profesorii, politistii, pompierii, jandarii, dar si alte categorii, s-ar putea numara printre cele care ar putea fi obligate sa se vaccineze, adica exact ceea ce se intampla inclusiv in alte tari, acolo unde a fost deja impusa prin lege aceasta obligatie.

“Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. Ne gândim la vaccinare sau testare. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale.

Deciziile se iau la nivelul Ministerului Sănătății sau CNSU, pe care îl conduce premierul. Trebuie să înțelegem că suntem într-un val patru, care este mai agresiv decât unu sau doi. Ne e greu să îl luăm în serios după un sezon estival.”