DIGI Romania: Anuntul Oficial, Vestea Grozava pentru Clienti

DIGI Romania grupe

DIGI Romania transmite in mod oficial o veste grozava pentru clientii sai din toata tara, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca se intampla chiar in seara asta si nu trebuie sa ratezi nimic. Mai exact, in aceasta seara are loc meciul de fotbal dintre Liverpool si AC Milan, cele doua echipe intalnindu-se intr-un meci din Champions League, iar daca sunteti interesati, il puteti urmari inclusiv prin intermediul DIGI 4K la noapte.

DIGI Romania a anuntat inca de acum cateva luni de zile faptul ca transmite meciurile de fotbal din Champions League inclusiv in format 4K prin intermediul DIGI 4K, dar numai daca aveti extraoptiunea activa. Cei de la DIGI Romania permit vizualizarea continutului din cadrul DIGI 4K doar de catre clientii care platesc pentru a avea acces la acest canal de televiziune, insa pentru 5 LEI pe luna oricine poate vedea tot ceea ce este transmis.

DIGI Romania: Anuntul Oficial, Vestea Grozava pentru Clienti

DIGI Romania transmite doua posturi de televiziune pdin intermediul extraoptiunii 4K pe care o ofera pentru clientii care au servicii de televiziune, iar DIGI 4K este unul dintre ele. Desi inclusiv Eurosport 4K este disponibil in cadrul extraoptiunii 4K pentru clientii DIGI Romania, doar prin DIGI 4K puteti vedea meciurile din Champions League, din cate stiu, astfel ca e bine sa urmariti acest canal pentru a vedea inclusiv meciul de diseara, de la ora 22:00.

DIGI Romania a mai transmis meciuri din Champions League de-a lungul timpului, iar clientii au preciat serios faptul ca le-a fost oferita posibilitatea de a le vedea prin intermediul serviciilor de televiziune. Pentru a putea vedea oricare dintre cele doua canale tv 4K ale DIGI Romania e nevoie si de un televizor care este capabil sa redea continut 4K, astfel ca nu activati extraoptiunea daca nu aveti unul pentru ca nu veti putea urmari absolut nimic.

DIGI Romania are mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu extraoptiunea 4K pentru clienti, asa ca ar fi bine sa cititi totul de acolo inainte de a decide sa o activati, sau nu.