WhatsApp: Functia Importanta ASCUNSA Pana Acum in Telefoane

WhatsApp registru

WhatsApp are dezvaluita in mod oficial o schimbare ascunsa pana recent in cadrul aplicatiei pentru telefoane si tablete, aceasta fiind anuntata in mod oficial pentru lansare chiar de catre presedintele companiei. Vorbim despre o noua functie speciala pe care WhatsApp o lanseaza pentru a le permite unora dintre utilizatori sa descopere companiile care au conturi facute in platforma pentru a discuta cu oamenii, a vinde produse, si orice mai au ele nevoie acum.

WhatsApp surprinde cu aceasta modificare foarte importanta, iar asta pentru ca desi ea a fost descoperita in plin proces de testare cu ceva timp in urma, iata ca abia acum este oferita in mod public. Presedintele WhatsApp a anuntat ca deocamdata noul director in care pot fi cautate si gasite companiile care sunt active in platforma este disponibila exclusiv pentru Brazilia, urmand ca alte tari sa fie adaugate in viitorul nu foarte indepartat de catre americani.

WhatsApp: Functia Importanta ASCUNSA Pana Acum in Telefoane

WhatsApp registru companii

WhatsApp, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, ne va oferi mai multe optiuni pentru a descoperi daca o afacere din preajma noastra este disponibila pentru a fi contactata prin intermediul platformei de mesagerie. Cei de la WhatsApp ne permit sa descoperim afacerile din preajma noastra in baza locatiei noastre, dar si a lor, astfel ca exista chiar in partea superioara a interfetei de utilizator o optiune care ne permite sa le listam in baza acestui detaliu.

WhatsApp ofera deasemenea posibilitatea de vedea informatii despre companiile din platforma inclusi pe categorii, doar ca aici trebuie sa ne uitam in ordine alfabetica la toate companiile care sunt listate. Aceasta metoda de a descoperi companii nu e tocmai usoara, dar macar putem sa cautam si companii care se afla la distante foarte mari de noi, astfel ca ramane ca fiecare dintre utilizatori sa decida cum vrea sa gaseasca companiile care sunt disponibile in platforma WhatsApp.

WhatsApp nu a spus deocamdata cand anume va lansa in mod public aceasta noua functionalitate, asa ca mai avem destul de asteptat pana cand va fi totul dezvaluit in mod public.