ING Bank: ATENTIONARE Oficiala de ULTIMA ORA pentru Clienti

ING Bank critic

ING Bank transmite o foarte importanta atentionare pentru clientii sai din toata tara in momentul de fata, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii imediat ceea ce se intampla cu banca romaneasca. ING Bank a publicat o informare cu privire la faptul ca intre orele 18:00 – 24:00 va face o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile sale din Romania, astfel ca e posibil ca unele dintre ele sa nu functioneze in parametri normali in aceasta perioada de 6 ore.

ING Bank explica in mesajul de mai jos exact la ce lucreaza astazi si de ce clientii sai din toata tara ar trebui sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla pentru a nu risca sa ramana in imposibilitatea de a ii folosi serviciile. Avand in vedere ca ING Bank va lucra la platforma Home’Bank, e foarte posibil ca aplicatia sa sa fie afectata, impreuna cu platforma online prin care clientii isi pot administra conturile pe care le au in momentul de fata la banca romaneasca.

ING Bank Anunta Lucrari de Mentenanta care pot Genera Probleme

ING Bank critic lucrari

ING Bank spune ca o serie de servicii non-critice din cadrul Home’Bank ar putea deveni indisponibile in aceasta perioada de 6 ore, ora la care incepe totul fiind destul de neobisnuita pentru lucrari de acest gen. In ciuda acestui lucru, cei de la ING Bank au mult de lucru din moment ce exista o perioada de 6 ore in care serviciile ar putea functiona cu intermitente, daca vor functiona, asa ca e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla cu ceea ce ofera.

ING Bank spune ca serviciile de tranzactionare cu cardurile si cele privind transferurile de bani ar trebui sa functioneze normal, astfel ca teoretic ar trebui sa platim oriunde cu cardurile pe care le avem. Nu e clar daca va fi afectata in vreun fel si posibilitatea de a confirma platile pentru achizitiile online, insa daca veti incerca sa faceti vreuna in cursul acelor 6 ore si ea nu va functiona, atunci e bine sa stiti ca totul are legatura cu lucrarile de mentenanta pe care la face banca.

ING Bank are toate detaliile privind situatia de astazi disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe informatii, ar fi bine sa mergeti acolo pentru a le descoperi.