BANCA Transilvania: Schimbare IMPORTANTA, ce Ofera Romanilor

BANCA Transilvania proces

BANCA Transilvania a facut o noua schimbare importanta pe care a dezvaluit-o in mod oficial pentru clientii sai din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ce anume este disponibil. BANCA Transilvania a dezvaluit faptul ca a actualizat aplicatia BT Pay pentru telefoane mobile si tablete, noua versiune fiind disponibila chiar acum pentru clientii sai cu o modificare menita sa faca interactiunea cu serviciile bancii una mult mai simpla decat in mod normal.

BANCA Transilvania le spune clientilor sai din toata Romania faptul ca incepand din momentul de fata pot sa foloseasca aplicatia BT Pay pentru telefoane mobile pentru a isi crea carduri de cumparaturi. BANCA Transilvania le transmite tuturor clientilor sai din Romania faptul ca direct din aplicatia BT Pay pot crea un card de cumparaturi in doar cateva minute si 100% online, astfel ca nu trebuie sa mai mergeti la banca pentru a trece prin acest proces.

BANCA Transilvania: Schimbare IMPORTANTA, ce Ofera Romanilor

BANCA Transilvania este doar una dintre bancile din Romania care a inteles intr-un final ca trebuie sa le ofere clientilor sai servicii digitale mult mai bune prin intermediul aplicatiilor pentru mobile banking. Aplicatia BT Pay a celor de la BANCA Transilvania are implementate o multitudine de functii foarte utile pentru clientii din intreaga tara, iar aceasta pentru carduri doar li se alatura ca o adaugire extrem de bune pentru a facilita o experienta cat mai buna de mobile banking.

BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a initia o asemenea procedura inclusiv prin intermediul website-ului sau, astfel ca puteti sa incercati si de acolo, desi nu e exclus sa ceara sa mergeti intr-o sucursala pentru a finaliza procesul. BANCA Transilvania ofera mai multe detalii despre tot acest proces chiar pe website-ul sau din Romania, astfel ca daca vreti sa aflati in avans tot ceea ce este necesar pentru a obtine un card de cumparaturi, ar trebui sa analizati tot ceea ce spune banca.

BANCA Transilvania mai pregateste cu siguranta si alte surprize interesante pentru clientii care folosesc BT Pay, asa ca trebuie doar sa asteptam pentru a vedea ce anume urmeaza sa ne ofere.