DIGI Romania: Decizia Grozava, ce ar da GRATUIT Clientilor

DIGI Romania extensie

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc, a luat o decizie care a surprins pe toata lumea si asta pentru ca nimeni nu se astepta sa vada o asemenea masura impusa de catre operator. Dupa cum prea bine stiti deja, DIGI Romania a decis cu doar cateva zile in urma sa le ofere un upgrade gratuit clientilor serviciilor de internet fix, astfel ca toti cei care aveau pana acum abonamente de internet cu viteze de pana la 300 Mbps, primsc upgrade gratuit la viteze de 500 Mbps.

DIGI Romania a luat aceasta decizie pentru binele clientilor si nu le cere vreun ban pentru acest upgrade, iar asta este una dintre cele mai bune vesti pentru clientii din toata tara in momentul de fata. DIGI Romania nu a spus acest lucru in comunicatul de presa oficial prin care a anuntat upgrade-ul gratuit pentru clientii sai la noile viteze marite, insa in mod normal toti clientii ar trebui sa aiba acum acces gratuit la DIGI Storage ca parte a noilor abonamente.

DIGI Romania: Decizia Grozava, ce ar da GRATUIT Clientilor

DIGI Romania le cerea pana acum clientilor care au abonamente de 300 Mbps sa plateasca 3 LEI pe luna pentru acces gratuit la 20 GB de spatiu de stocare din DIGI Storage, in timp ce clientii care aveau abonamente de 500 Mbps aveau acces gratuit. Avand in vedere ca s-a facut acest upgrade, in mod teoretic si clientii care nu aveau pana acum acces gratuit la DIGI Storage ar trebui sa il aiba, asta daca nu cumva DIGI Romania restrictioneaza i ncontinuare accesul.

DIGI Romania a evitat sa mentioneze ceva despre aceasta gratuitate in comunicatul de presa publicat pentru acest upgrade, insa daca incercati sa obtineti acces gratuit la DIGI Storage, ar trebui sa intrebati operatorul de situatie daca nu il aveti. Teoretic, e posibil ca DIGI Romania sa le permita clientilor sa se bucure gratuit de acces in DIGI Storage, si ar fi bine sa o faca pentru a ajuta mai multi romani sa ia contact cu serviciile de tip cloud.

DIGI Romania are pe website-ul sau, in pagina dedicata DIGI Storage, toate informatiile cu privire la ce fel de servicii ofera pentru clientii sai si in ce conditii se obtine accesul la platforma cloud.