Telekom: Ce Ofera GRATUIT Timp de 12 Luni Clientilor Romani

Telekom divertisment

Telekom incearca sa ii bucure pe clientii din toata Romania cu cele mai bune servicii posibile, iar in aceasta idee s-a gandit ca nu ar strica daca le-ar oferi oamenilor si ceva gratuit timp de 12 luni de zile. Romanii care aleg sa contracteze serviciile de televiziune de la Telekom se vor bucura de 12 luni de HBO si HBO Go gratuite de la grupul de telecomunicatii, ceva care nu este oferit gratuit in mod obisnuit de catre orice fel operator de telecomunicatii.

Telekom are aceasta oferta disponibila pentru oricare dintre clientii din toata Romania care aleg sa contracteze un abonament de televiziune in aceasta perioada, deci nu conteaza de unde sunteti, sau ce faceti. Oferta speciala pe care Telekom o are disponibila este una pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca cu vederea acum pentru ca s-ar putea sa regretati serios daca faceti acest lucru, asa ca incercati sa beneficiati de tot cat inca este disponibil acum.

Telekom: Ce Ofera GRATUIT Timp de 12 Luni Clientilor Romani

Telekom ofera cele 12 luni de gratuitate atat timp cat contractul este dus la indeplinire de catre clienti, astfel ca daca il intrerupeti in timpul perioadei de valabilitate, veti pierde si accesul gratuit la HBO si HBO Go. Oferta pe care Telekom o are disponibila pentru clientii sai este totusi injumatatita in raport cu ceea ce este disponibil de la Vodafone, de exemplu, operatorul oferind nu mai putin de 24 de luni de gratuitate pentru HBO si HBO Go in Romania.

Telekom desfasoara in aceasta perioada si o alta promotie speciala pentru clientii sai, o tombola la care puteti participa daca folositi aplicatia MyAccount in momentul de fata pentru a va administra abonamentele. Trebuie sa faceti diverse lucruri prin ea pentru a beneficia de oferte, iar printre acestea se numara plata unei facturi, prelungirea unui abonament, etc, dar puteti castiga premii grozave precum laptop-uri, telefoane mobile, tablete, plus altele.

Telekom inca are disponibila aceasta oferta pe partea de televiziune, insa nu trebuie sa uitati ca Orange va finaliza achizitia diviziei fixe de servicii in perioada urmatoare si ramane de vazut daca aceasta oferta va fi pastrata.