WhatsApp: Schimbari ASCUNSE in Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp dimensiune

WhatsApp are o noua serie de schimbari ascunse din telefoanele iPhone si Android dezvaluite pentru lumea intreaga, iar aici vorbim despre lucruri bune care sunt oferite pentru utilizatorii din toata lumea. Mai exact, cei de la WhatsApp fac schimbari pentru optiunile care ne permit sa editam clipurile video pe care le trimitem catre alte persoane, astfel ca ne vom bucura de o experienta imbunatatita multumita acestor imbunatatiri facute in secret.

WhatsApp face aceste schimbari in secret deocamdata pentru versiunea beta a aplicatiei pentru telefoanele iPhone, iar asta in conditiile in care si pentru Android va fi oferit fix acelasi lucru in viitor. Prima dintre schimbarile pe care WhatsApp le face in secret are legatura cu dimensiunea clipurilor video, aceasta fiind afisata in cadrul editorului, iar pe masura ce facem diverse modificari pentru clipurile trimise, dimensiunea lor este modificata in timp real.

WhatsApp: Schimbari ASCUNSE in Telefoanele iPhone, Android

WhatsApp dimensiune editare video

WhatsApp implementeaza deasemenea si un buton care ne permite sa dezactivam fluxul audio al clipurilor video, astfel ca le putem trimite catre oricare alte persoane fara ca ele sa auda ceva. In final, cei de la WhatsApp au implementat deasemenea si un buton nou care permite transformarea unui clip video intr-o imagine de tip GIF, astfel ca putem mult mai rapid sa facem acest lucru, iar imaginea rezultata ar trebui sa aiba si o dimensiune ceva mai mica.

WhatsApp afiseaza deja toate aceste optiuni pentru utilizatorii care au una dintre noile versiuni beta ale aplicatiei pentru telefoanele mobile, iar pentru a verifica daca le aveti disponibile, trebuie sa incercati sa trimiteti un video. WhatsApp lucreaza in secret la implementarea functionalitatii pentru toate telefoanele care pot rula aplicatia in versiune beta, astfel ca trebuie sa aveti rabdare pentru a vedea daca ea este disponibila pentru fiecare dintre voi, dar trebuie sa accesati interfetele de trimitere a clipurilor video.

WhatsApp face multe alte modificari pentru utilizatorii din intreaga lume in aceasta perioada, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit pentru ca ne asteapta foarte multe surprize.