DACIA Duster 2021: Vestea Foarte PROASTA pentru Noile SUV

DACIA Duster 2021 restante

DACIA Duster 2021 este noul model de SUV pe care cei de la DACIA l-au lansat pentru clientii din intreaga lume, insa multi dintre clientii care il asteptau cu nerabdare nu au luat probabil in calcul o problema serioasa. Mai exact, problema globala a penuriei de semiconductori genereaza lipsuri atat de mari pentru cei de la DACIA incat inclusiv DACIA Duster 2021 este livrata surprinzator de tarziu de catre clientii care aleg anumite modele, sau configuratii.

DACIA Duster 2021 a fost anuntata de catre DACIA chiar zilele acestea ca fiind disponibila pentru preluare din reprezentantele din Romania si alte zone din Europa, insa din pacate numarul de unitati disponibile este limitat. Cei care vor altceva decat ceea ce exista in reprezentante ar putea avea de asteptat pana in februarie 2022 pentru livrarea modelului DACIA Duster 2021 dorit, iar asta se intampla deja in Franta, conform presei locale, iar problema e penuria de semiconductori.

DACIA Duster 2021: Vestea Foarte PROASTA pentru Noile SUV

DACIA Duster 2021 a avut probleme de productie din cauza penuriei de semiconductori, insa si in urma unor plangeri a angajatilor care au reclamat faptul ca noua masina este mult mai greu de fabricat. Cei de la DACIA au suplimentat numarul de angajati de pe liniile de productie, cel putin conform afirmatiilor companiei, iar productia DACIA Duster 2021 a continuat, dar se pare ca numarul de unitati e totusi insuficient, iar ele sunt produse greu in continuare.

DACIA Duster 2021 este o masina care se bucura de succes destul de mare in momentul de fata, chiar daca nu exista suficiente unitati pentru ca toata lumea sa poata cumpara ceea ce isi doreste cu livrare acum. Avand in vedere ca problema semiconductorilor este una serioasa, e greu de spus daca productia DACIA Duster 2021 va ajunge in curand cererea de la clienti, asa ca nu e exclus ca problemele sa se adanceasca, asa cum s-a intampalt cu generatia a 2-a.

DACIA Duster 2021 a fost lansat in timp ce productia generatiei anterioare avea probleme mari si erau livrate masini fara toate dotarile doar ca sa fie livrate, ele fiind instalate ulterior, si asta s-ar putea repeta cu noul model.